INTEGRITET/SEKRETESS
Uppgifter som lämnas via e-post eller formulär på vår webbplats sparas i vårt kundregister för att vi ska kunna ge den service våra kunder förväntar sig. Uppgifter som du inte vill lämna online kan du självklart istället ge oss per telefon eller brev (uppgifter nedan).
Alla lämnade uppgifter behandlas strikt konfidentiellt och inga uppgifter vidarebefordras eller säljs till tredje part. Ev. lämnade personuppgifter behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204).

Ditt kontonummer sparas endast om du är autogirokund.

Din e-postadress används till orderbekräftelser och ev. övrig information om din beställning. Vi gör inga utskick av annan information till den e-postadress du uppgett, såvida du inte har meddelat att du vill ha sådana, genom att aktivt prenumerera på våra nyhetsbrev. Om du vill göra en ändring av dina uppgifter eller vill bli borttagen helt ur vårt register ber vi dig kontakta oss.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

Spädbarnsfonden, organisationsnummer 802012-1193, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter på denna webbplats och i våra tjänster. Information om hur du kontaktar oss finns nedan.

COOKIES
En cookie är en liten textfil som skickas från vår webbserver och lagras på din dator, antingen i minnet som en session cookie, eller i form av en liten textfil, en textbaserad cookie. Denna webbplats använder textbaserade cookies i statistiskt syfte, eftersom den information dessa ger oss visar hur webbplatsen används och hjälper oss att utveckla den. Om du inte accepterar lagring av cookies kan du i din webbläsares (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari, Opera etc.) inställningar förhindra att sådana lagras på datorn och i dess historik också radera de cookies som redan lagrats på din dator (för info, se webbläsarens hjälpsidor). Du kan också när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk. För mer information om cookies, se Post- och Telestyrelsens webbplats.

Eller: https://jetpack.com/support/cookies/

KONTAKTA OSS

www.spadbarnsfonden.se

Spädbarnsfonden

Stigbergsliden 18

41463 Göteborg

Tel:031-3875757

kansliet@spadbarnsfonden.se

 

COPYRIGHT
Allt material på denna webbplats är skyddat enligt upphovsrättslagen och dess innehåll, inklusive men ej begränsat till text och bilder, får vare sig i sin helhet eller delvis reproduceras, förändras, överföras eller lagras i någon som helst form utan medgivande från Spädbarnsfonden eller andra berörda upphovsrättsinnehavare. All modifiering av webbsidan är strängt förbjuden. Alla lagöverträdelser beivras.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search