Starta en egen insamling

Vill du starta en egen insamling?

Du kan privat, med vänner eller ett företag starta och driva din egen insamling. Du kan tex starta en insamling i ett saknat barns namn. Kanske vill du starta en insamling för att samla in pengar till forskning eller stödverksamheten? Du kanske vill springa ett motionslopp, anordna en konsert eller anta en utmaning för att samla in pengar till Spädbarnsfonden? Vi samarbetar med Charitystorm.org och Föreningsinsamling.se som erbjuder bra lättillgänglig teknik och användarvänliga sidor för att lätt kunna starta egna insamlingar.

I jaUiTxvezSQeYgoVmqKMypkbLw3PRYmz_rOgnuari 2017 kommer vi att gå över till Föreningsinsamlings sida mer och mer, då den är bättre anpassad för både oss som förening och för dig som givare. Gå till sidan>>

 

Se ett exempel på insamling som Johan Öhman har startat på Zohero/Föreningsinsamling:

Älskade Bosse

Tycker du att Charitystorm är bättre för din utmaning eller insamling, så använd den sidan>>

Se ett exempel på en utmaning som ”Theas Änglar” har startat på Charitystorm:

Theas Änglar – Cyklar Vättern Runt>>

 

 

Funktionströja

I samband med att du startar en insamling i form av ett sportsligt event, får du en funktionströja med Spädbarnsfondens logotype på gratis, kontakta kansliet@spadbarnsfonden.se. Om du ändå vill ha en funktionströja så finns den att köpa i webbutiken för 175 kr.

Hur stor del av gåvan går till Spädbarnsfonden?

Transaktionsavgiften som tredje part tar ut i administrationskostnader är 6,25% inklusive moms. Det innebär att 93,7% av gåvan går till ändamålet.

Av 100 kr går alltså 6,25kr till Föreningsinsamling och 93,75kr går till Spädbarnsfonden.

Vill du hellre ge en gåva utan transaktionskostnader, går det utmärkt, sätt in din gåva direkt till vårt 90-konto: 900212-2 och märk gåvan med tex: Forskning, stödverksamhet eller Minnespåsar.

Nedan kan du följa insamlingsbeloppet för Spädbarnsfondens  insamlingskampanj i real tid!

Vill du bidra till Spädbarnsfondens insamling på Föreningsinsamling utan att starta en egen utmaning/insamling så går det utmärkt! Bli en av våra hjältar du också! 

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search