Västerbotten

Kontakt distriktsamordnare

Maria Klintenäs
Telefon: 0737 – 39 02 69
Mejl: vasterbotten@spadbarnsfonden.se
Facebook: www.facebook.com/spadbarnsfondenvasterbotten/

hjartan_1605I Västerbotten är Maria Klintenäs distrikssamordnare. Telefonkontakt: Om du vill prata per telefon så skicka gärna ett mail med en tid som fungerar att bli uppringd på till vasterbotten@spadbarnsfonden.se. Jag läser normalt igenom mailen åtminstone varje tisdag.

Presentation

Maria Klintenäs heter jag som är distriktssamordnare i Västerbotten. I slutet av graviditeten med vårt tredje barn, en liten pojke, konstaterades att han hade ett fel på magen och behövde opereras strax efter sin födelse. Vi fick flytta ner hela familjen från Umeå till Akademiska sjukhuset i Uppsala inför förlossningen, för att vara redo. Världens finaste kille föddes, opererades och skulle sedan tillfriskna. Men så blev det inte. Efter enorma mängder undersökningar, kriser och katastrofer konstaterades till slut att även hans lungor hade ett litet fel och aldrig skulle komma att fungera. Vi blev tvungna att stänga av respiratorn och vår älskade Edvin blev bara 40 dagar gammal. Spädbarnsfondens samtalsgrupper och de fina personer vi fått träffa genom Spädbarnsfonden hjälpte oss att ta oss vidare och lär oss leva med sorgen. Nu hoppas jag att mitt arbete som distriktssamordnare och samtalsledare ska kunna hjälpa andra.

Aktuellt 2017

0

Öppna träffar i höst

Datum:

31/8
5/10
26/10
30/11
Klockan 18.30-21.30 i Sensus lokal.
Till dessa träffar är alla som förlorat ett litet barn välkomna. Det kan ha skett under graviditeten, i samband med förlossningen eller senare efter en tid i livet.

Vi tänder ljus, pratar om våra barn, om vad som hänt, hur vi mår och omgivningens reaktioner. Du kan välja att komma och lyssna på oss andra om det känns svårt att prata själv. Det ska kännas rätt för just dig att berätta. Tveka inte att höra av dig om du har någon fundering kring träffen. Vi har alla tystnadsplikt.

En bit in i samtalet bjuds det på fika.

Anmälan: Anmälan sker via SMS eller mail, 073-6594568 eller vasterbotten@spadbarnsfonden.se.

Anmäl er gärna minst tre dagar före träffdatumet.
Välkomna!

0

Ballonguppsläpp och knytkalas på morsdag

Datum: Söndagen den 28 maj
Tid: 16:00-
Plats: Gräsplanen bredvid äventyrslekparken i Tomtebo, Umeå

På mors dag anordnar vi en fin eftermiddag och kväll med ballonguppsläpp följt av knytkalas och grillning i Tomtebo. Vi träffas vid gräsplanen bredvid äventyrs-lekparken i Tomtebo för att släppa upp heliumballonger och därefter går vi till Älvans väg 55 där det blir knytkalas med möjlighet till grillning. Vi bjuder på kaka till efterrätt, ballonger och helium finns på plats.

Alla som vill vara med och släppa upp ballonger till våra barns minne är välkomna, föräldrar, syskon, mor/far föräldrar och vänner.
Anmälan: Anmälan sker via SMS eller mail, 073-739 02 69, SMS-listan eller vasterbotten@spadbarnsfonden.se.

 

 

 

0

Öppna träffar i Umeå

 

Datum: Torsdagar; 12 januari, 16 februari, 16 mars, 27 april, 18 maj och 15 juni.
Tid: 18:30-21:30
Plats: SENSUS lokal, Västra kyrkogatan 1, UMEÅ

Samtalsledare: Jannica Ländin

Till dessa träffar är alla som förlorat ett litet barn välkomna. Det kan ha skett under graviditeten, i samband med förlossningen eller senare efter en tid i livet. Vi har alla tystnadsplikt. Gravida är välkomna (men inte barn).
Vi tänder ljus, pratar om våra barn, om vad som hänt, hur vi mår och omgivningens reaktioner. Du kan välja att komma och lyssna på oss andra om det känns svårt att säga så mycket själv. Det ska kännas rätt för just dig att berätta. Tveka inte att höra av dig om du har någon fundering kring träffen. Du som inte vill att andra gravida ska delta, höra av dig/er så ordnar vi en träff utan gravida. En bit in i samtalet bjuds det på fika.

 

Anmälan: Anmälan sker till 073-739 02 69, skicka ett SMS eller ring tre dagar före träffdatum (det går att anmäla sig senare om man glömt). Det går också utmärkt att anmäla sig via e-post till vasterbotten@spadbarnsfonden.se

 

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search