Västra götaland

KONTAKT Distriktsamordnare

Foto: Peter Skoglund

Om du vill ha information om aktiviteter i Västra Götaland, kontakta Ulrika Lignell eller Jennie Lundstedt.

Ulrika Lignell: 070- 2262798
Jennie Lundstedt

E-post: vastergotland@spadbarnsfonden.se
Facebook

 

 

Var finns vi?

Många av träffarna hålls i vår föreningslokal på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg, och medlemmarna kommer från stor-Göteborg, hela Västra Götaland och från norra Halland. Vi försöker i den mån vi kan att sprida aktiviteterna i distriktet och hjälper gärna till att förmedla kontakter med er och andra drabbade familjer just där ni bor.

Spädbarnsfonden Västers lokal ligger på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg.

Aktuellt 2018

Varmt välkommen på våra träffar som minnesstunder, samtalsgrupper och andra aktiviteter. Det är både nydrabbade och de som varit medlemmar en längre tid som kommer till de olika träffarna. Det kan vara skönt att träffa andra i liknande situation som vet vad man pratar om och som vet vad man går igenom.

Tveka inte att höra av dig om du vill prata med någon eller bara undrar över något. Vi gör så gott vi kan för att hjälpa till där vi kan. Kontakta gärna våra distriktssamordnare om du vill prata med någon i närheten av dig.

övrig information

Aktivitetsgruppen söker nya medlemmar!

Spädbarnsfonden Västra Götaland är ett stort distrikt som arrangerar ett flertal olika aktiviteter som öppet hus, SoL-träffar, samtalsgrupper och minnesstunder. Just nu är vi i behov av fler engagerade medlemmar som kan hjälpa till med stort och smått.

Om du känner att det låter som något för dig skicka ett mejl till oss.

 

Lokala träffar

Känner du att det är för långt att åka till lokalen i Göteborg, men ändå vill träffa andra drabbade familjer? Hör av dig till oss om du vill hålla i eller delta på en lokal träff! Vi förmedlar gärna kontakter och ordnar informationsspridning om lokala träffar via Spädbarnsfonden Västra Götalands hemsida samt i nyhetsmejlsutskick.

GLÖM INTE! Anmäl er i tid till de aktiviteter ni vill delta i.

Anmäl er alltid på vastergotland@spadbarnsfonden.se

Öppet hus är öppet för alla men till träffar och samtalsgrupper ser vi helst att du är eller så småningom blir medlem i Spädbarnsfonden.

SKÄNKA EN GÅVA

Vill du skänka pengar till vår verksamhet lokalt? Använd Spädbarnsfondens plusgirokonto: 90 02 12 -2 Och skriv: ”gåva till vg-distriktet”.  Alla gåvor oavsett storlek tas tacksamt emot!

SMS-gåvor – Nu kan du på ett enkelt sätt hjälpa oss att hjälpa!

Nu har Spädbarnsfonden Västra Götaland ett SMS-nummer för att underlätta för dem som vill skänka en gåva till våra insamlingar och vår verksamhet.

Smsa texten: spf 50 eller spf 100 till nr 72970 om du vill skänka 50 eller 100 kronor. Skriv:spf (mellanslag) 50 eller spf (mellanslag) 100

Ett litet bidrag som betyder så mycket!

Vi samlar in pengar för att kunna tillverka fler  minnespåsar som lämnas till förlossningsavdelningar, med innehåll som exempelvis material för hand- och fotavtryck.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search