Familjehelgen 2017, Hafsten Resort Camping

Familjehelg 9-12 augusti 2018

Årets familjehelg kommer att vara på Hafsten Resort, som ligger strax väster om Uddevalla, mitt emellan Strömstad och Göteborg. Det är en femstjärnig camping och har många barnvänliga områden och aktiviteter för hela familjen.

Familjehelgen beskrivs som ovärderlig av många återkommande deltagare. Tid för samtal, gemenskap och familjetid är fokus under helgen. Vi startar helgen på torsdagen, med en presentationsrunda av alla som deltar. V kommer att dela in deltagarna i grupper efter ansvarsområde. T.ex. en grupp som ansvarar för ballonguppsläpp, en annan som ansvarar för att ställa i ordning inför vår minnesstund eller annan familjeaktivitet. Vi tror att ett större deltagarengagemang leder till större gemenskap, utbyte och samtal. Det ser vi fram emot.

Förra året kom den ideella organisationen, Rapid Relief Team, med sin fina kaffemoped och bjöd alla medlemmar och förbipasserande på gott finkaffe! De har lovat att komma i år igen och det ser vi fram emot! De köpte även in jättefina fiskedammspriser till alla barn, vi hoppas på repris i år igen.

Spädbarnsfonden brukar bjuda på en gemensam middag under helgen och det gör vi även i år.  Syftet med helgen är att lära känna andra familjer som också har förlorat barn och känna en styrka och gemenskap i det, som man kan bära med sig länge. Sorgebearbetning är också en viktig del av helgen. Vi möts genom gemensamma ceremonier såsom bland annat, ljuständning, ballonguppsläpp och en minnesstund.  Programmet kommer att mailas ut till alla deltagare närmare i tiden för familjehelgen, då kommer det även att finnas möjlighet att föranmäla sig till de samtalsgrupper man vill delta i. V vi har en program APP som vi kommer att använda för att uppdatera programmet och meddela ev förändringar! Vill du ha mer info och inlogg till appen kontakta kansliet!

Anmälan och information om campingplatsen

Anmälan till Familjehelgen och bokning av stuga görs genom Spädbarnsfonden: kansliet@spadbarnsfonden.se

eller ring 031-387 57 57 (mån-fre 11-15)

Läs mer om Hafsten Resort här>>

Titta på bilder på stugorna och läs stuginformationen här>>

Områdeskarta>>

Alla 41 stugor som vi har bokat har WC och Dusch samt i samtliga stugor finns täcken & kuddar. Alla pentryn är utrustade med kylskåp, kokkärl, porslin, bestick, kaffebryggare, mikrovågsugn mm.

Hafsten Resort bjuder alla barn på tillgång till vattenrutschkanan under vistelsen!

Det kostar annars 65kr/barn/dag. Stort tack till Hafsten Restort för det!

 

 

 

Stugval:

Stugnamn Nummer Antal bäddar Pris helg Pris vecka Bokad
Solstuga 5  
Solstuga 5
Solstuga 5
Solstuga 5
*Solstuga 5
Bohusstuga 5
*Almogestuga 4
*Almogestuga 4
*Almogestuga 4
*Almogestuga 4
*Almogestuga 4
Almogestuga 4
Almogestuga 4
Almogestuga 4
Almogestuga 4
Almogestuga 4
Almogestuga 4
Almogestuga 4
Almogestuga 4
Almogestuga 4  
Almogestuga 4
Almogestuga 4
Almogestuga 4
*Storstuga 6
*Storstuga 6
*Storstuga 6
Trivselstuga 6
Trivselstuga 6
Trivselstuga 6
Smultronstuga 5-7
Smultronstuga 5-7
Smultronstuga 5-7  
*Smultronstuga 5-7
*Smultronstuga 5-7  
Hotellstuga 3
Hotellstuga 3  
Hotellstuga 3
Hotellstuga 3  
Hotellstuga 3
*Hotellstuga 3
*Hotellstuga 3

Vill man boka en hel veckas vistelse går det bra, så länge det är ledigt, så vänta inte för länge mer er bokning i så fall.

* I dessa stugor är husdjur tillåtna.

Tillägg: Slutstädning 600kr. Handukar/Lakan 85kr/person.  Husdjur 50kr/natt. Barnstol/Barnsäng 200kr för helgen. Avbokningsskydd 225kr. Säg till när ni bokar om ni önskar något av dessa tillägg. Hafstens bokningsregler gällande avbokning mm>>

Hitta till Hafstens Resort>>

Man kan så klart anmäla sig till familjehelgen och delta i alla aktiviteter vi erbjuder under helgen, som daggäst också. Bara kontakta oss och meddela vilken eller vilka dagar ni vill delta och vilka aktiviteter. Vill man bo i egen husvagn eller tält går det utmärkt, då bokar ni plats med campingplatsen själva. Glöm ej att meddela oss att ni vill delta i familjehelgens aktiviteter.

Vid anmälan ange era namn, postadress, e-postadress samt ett mobilnummer. Ange även ålder på de barn som följer med, det är bra för oss att veta ungefär hur stora barngrupper det blir för att kunna åldersanpassa vissa aktiviteter. Ange även om ni önskar några tillägg, se alternativ nedan. För den gemensamma middag Spädbarnsfonden bjuder på, vill vi gärna ha info om ev allergier eller specialkost.

Varmt välkomna med er anmälan!

Programmet för 2018 är inte klart, men ta gärna en titt på förra årets program för att få en bild av hur helgen kan se ut:

program-familjehelgen-2017

Bilder från Familjehelgen 2016:

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search