fbpx

Samtalsgrupp under våren 2018

 In Dalarna

Under våren 2018 ordnar Spädbarnsfonden Dalarna en samtalsgrupp. Vi träffas fem gånger och varje träff innehåller olika teman.

För gruppens skull ser vi gärna att du/ni som anmäler er har möjlighet att vara med samtliga gånger men det är okej att prova att vara med den första gången. Fika kommer att serveras till självkostnadspris.

Datum och plats för träffarna kommer senare, men vi tar gärna in intresseanmälningar redan nu. Anmälan sker till dalarna@spadbarnsfonden.se

Många drabbade föräldrar brukar tycka att det är bra att komma tillsammans men det går självklart fint att delta utan sin partner/barnets andra förälder. I samtalsgruppen väljer man alltid själv hur mycket eller litet man för tillfället vill dela med sig av till övriga, man deltar helt på egna villkor. Ibland behöver man prata, ibland vill man bara lyssna.

Det är mycket få som deltagit i samtalsgrupp som senare ångrat det.
Samtalsgruppen är kostnadsfri och du behöver inte ha varit med på någon träff/aktivitet med Spädbarnsfonden tidigare. Däremot är det bra om du löser medlemskap i föreningen om du inte redan är medlem. Information om medlemskap finns på Spädbarnsfondens hemsida: https://www.spadbarnsfonden.se/stod-oss/bli-medlem/

Vi som leder både samtalsgruppen och den öppna träffen är själva drabbade föräldrar och har mist barn på olika sätt och för olika många år sedan.

Varmt välkomna på våra aktiviteter!

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0