fbpx

Sluten samtalsgrupp våren 2020

 In Dalarna

Vi bjuder in till en sluten samtalsgrupp som kommer att börja i slutet av mars och pågå till maj. Vi träffas fem gånger och varje träff innehåller ett tema. Exempel på teman kan vara Vad hände?, Begravning och minnesceremoni, Tankar inför framtiden, med flera. Att ha teman på träffarna brukar hjälpa deltagarna att ”lägga pusslet”, vilket är en del i sorgeprocessen. Att få sätta ord på sina känslor och lyssna till andra är för många en ovärderlig erfarenhet.

För gruppens skull ser vi gärna att du/ni som anmäler er har möjlighet att vara med samtliga gånger men det är okej att prova att vara med den första gången. Fika kommer att serveras till självkostnadspris.

Många drabbade föräldrar brukar tycka att det är bra att komma tillsammans men det går självklart fint att delta utan sin partner/barnets andra förälder. I samtalsgruppen väljer man alltid själv hur mycket eller litet man för tillfället vill dela med sig av till övriga, man deltar helt på egna villkor. Ibland behöver man prata, ibland vill man bara lyssna.

Mer information och anmälan: Ida Croxford, på tel 076 210 85 82 eller mail dalarna@spadbarnsfonden.se

OBS! Denna slutna samtalsgrupp kommer att fortgå trots andra inställa aktiviteter/träffar, är du osäker eller vill ha mer info kontakta dalarna@spadbarnsfonden.se eller ring Ida 076 2108582

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: