fbpx

Wave of Light 15 oktober 2019

 In Dalarna

Spädbarnsfonden Dalarna anordnar tillsammans med ideella privatpersoner en ljusmanifestation på Sveatorget under kvällen den 15 oktober 2019, med anledning av Wave of Light, som är den internationella minnesdagen för spädbarnsdöd. Runt om i hela världen tänds ljus kl 19.00 för att minnas de barn som inte längre finns hos oss.

Vi finns på plats från och med kl 18.30 för att minnas de barn som lyste upp våra liv alldeles för kort tid. 700 spädbarn dör i Sverige varje år. 700 barn som lämnar efter sig familjer i avgrundsdjup och livslång sorg.

Ceremonin börjar kl 19.00 och under kvällen kommer bland annat representanter från Spädbarnsfonden att tala. Det kommer även att spelas musik samt finnas ljusträd och tavlor för att skriva en hälsning till era saknade barn och deras namn. Ljus finns på plats om ni inte har med er egna.

Vi behöver din hjälp för att sprida information om kvällen och för att få så många som möjligt att komma till Sveatorget.
Tillsammans är vi starka!
Är du intresserad av att hjälpa till med något, stort som smått, hör av dig till Ida Croxford: dalarna@spadbarnsfonden.se

Varmt välkommen!

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: