fbpx

Värmland

Kontakt distriktsamordnare

Alexandra Everstam Varbäck, Johan Öhman och Maria Karlsson Öhman är distriktsamordnare i Värmland.

Tel Alexandra: 0737-61 08 05
Tel: Maria: 076 826 89 12
E-post: varmland@spadbarnsfonden.se

Presentation

Hej! Mitt namn är Alexandra och min man Johan och jag har tre barn. Wilhelm maj 2012, Johannes april 2013 och Wilmer december 2014Maj 2012 väntade vi vårt första barn, efter en bra graviditet så såg vi fram emot att äntligen få träffa vår son. I vecka 40+1, fick jag värkar och på kvällen samma dag åkte vi in till förlossningen. Vi var förväntansfulla, snart skulle vi få hålla om vår son. Jag kände att han sparkade mellan värkarna. Men något gick fel och väl framme på förlossningen blev vi skickade för ett akut kejsarsnitt. Trots den snabba insatsen och återupplivningsförsök, så gick inte Wilhelms liv att rädda. Det visade sig att det var en total avlossning av moderkakan med inre blödningar.

Vår efterlängtade son dog innan vi fick chansen att träffa honom utanför magen. Pappa Johan är med Wilhelm under återupplivningen och håller honom tills jag vaknar ur narkosen.

Wilhelm är så fin, vi älskar honom från första stund. Vi håller honom, känner hans doft, han är perfekt. Nu följer en tid med ofattbar sorg, smärta och avsked. Men också en tid med mycket kärlek och närhet. Världen är så tydlig, varje färg så stark och en sån kontrast till hur vi känner oss.

Wilhelm är idag en del av vår familj och vi pratar dagligen om honom.

Jag vill engagera mig i Spädbarnsfonden för att kunna stödja föräldrar som förlorat barn. Att vara en medmänniska och kunna ge tillbaka det som vi fick genom samtal.

Aktuellt

Träffarna är till för dig som förlorat ett litet barn. Under graviditeten, i samband med förlossningen eller under det första levnadsåret. Vi tänder ljus och pratar om våra saknade små barn. Ett tillfälle att få ventilera allt som känns med andra som delar liknande erfarenheter. Det som sägs stannar i rummet och det är upp till var och en hur mycket en vill prata.

Spädbarnsfonden bjuder på fika i samband med träffen därför är det bra att du anmäler om du kommer.

Anmälan: sker senast dagen innan träffen, via Facebook-kommentar(varje träff läggs upp 1 v innan träffen) eller på mejl till varmland@spadbarnsfonden.se

Varmt välkomna!
Alexandra, Maria och Johan

0
%d bloggare gillar detta: