fbpx

Grundkurs för dig som ska stödja andra

Bild med fjäril som sitter på en kvinnas axel

Kursen som skulle ha hållits i april, flyttar vi nu till oktober.

Vi återkommer med uppdaterat program.

I oktober anordnar vi vår grundkurs för nya aktiva som vill engagera sig ideellt i vår stödverksamhet. För dig som vill bli stödperson åt andra föräldrar som förlorat barn. Du ska ha kommit en bit i din egen sorg och det ska ha gått en tid sedan du själv förlorat barn.

Läs mer om vad det innebär att vara engagerad i Spädbarnsfondens lokala stödverksamhet>>

Varmt välkommen med frågor och intresseanmälan!  Kontakta gärna Spädbarnsfondens stödsamordnare Camilla Skoglund, 0706-595888 camilla.skoglund@spadbarnsfonden.se

Datum: fredag 2 – söndag 4 oktober 2020

Tid: starttid fredag 2 oktober kl. 18:00

Plats: Långholmen konferens

Långholmsmuren 20, Stockholm

Varmt välkommen till Spädbarnsfondens grundkurs för dig som är ny aktiv och vill engagera dig i vår lokala stödverksamhet.

Vi startar denna kurshelg med en gemensam middag. Vi samlas kl. 18 för en kort presentation och sätter oss till bords kl. 18:45.

Kursledare: Camilla Skoglund, stödsamordnare. Angela Jones, verksamhetsansvarig. Både Camilla och Angela har tidigare varit engagerade i den lokala stödverksamheten, Camilla var distriktsamordnare i Uppsala och Angela i Göteborg. Nu arbetar båda på Spädbarnsfondens kansli.

 

HITTA TILL LÅNGHOLMENS KONFERENS:

https://langholmen.com/om-langholmen/hitta-hit/

BIL

Vi har ett 30-tal parkeringsplatser som är gratis för våra gäster. Fråga efter parkeringstillstånd i hotellreceptionen, konferensreceptionen eller i wärdshuset och följ parkeringsanvisningar. Observera att parkeringsplatser finns i mån av plats. Om det skulle vara fullt på vår parkering finns en betalparkering under Västerbron.

KOMMUNALT

Närmaste tunnelbanestation heter Hornstull, cirka 10 minuters promenad. Buss nr 4, nr 66 samt nr 54 har hållplatser i närheten. Med hjälp av SL:s reseplanerare kan du enkelt planera din resa.

FLYGBUSSARNA

Vill du ha en snabb och bekväm transfer till Långholmen, föreslår vi Flygbussarna som går mellan Arlanda- Hornstull (Hornstull-Arlanda). Busstationen vid Hornstull ligger endast 10 minuters promenad från hotellet. Du kan köpa biljetter i förväg eller direkt från busschauffören. Resan tar cirka 45 minuter.

PRAKTISK INFO:

Spädbarnsfondens står för resa och logi. All mat ingår under kurshelgen.

Behöver du hjälp att boka tågresa hör av dig till camilla.skoglund@spadbarnsfonden.se eller kansliet@spadbarnsfonden.se  Annars går det bra att boka själv och bara maila kvittot tillsammans med kontouppgifter till kansliet@spadbarnsfonden.se så ersätter vi utlägget.

0
%d bloggare gillar detta: