fbpx

Samtalsgrupp våren 2019

 In Kronoberg

Välkommen till samtalsgruppen våren 2019!

Datum: 7/4, 28/4, 9/6 & 16/6
Tid: kl.15.30-17.30
Plats: Sensus lokaler, Norrgatan 15 i Växjö
Spädbarnsfonden & Sensus bjuder på fika!

Du som bor i Kronoberg (eller i närliggande distrikt utan egen verksamhet) och har förlorat ett litet barn, under graviditeten, förlossningen eller senare, är välkommen på Spädbarnsfondens kommande Samtalsgrupp.

Våra samtalsgrupper erbjuder flera träffar där vi träffas och pratar om de barn vi mist utifrån olika teman. Det vi pratar om är ”Vad hände?”, ”Omgivningens bemötande”, ”Begravning/Ceremonier” och ”Var är jag i min sorg idag?”. Om intresset finns kan vi även prata om eventuell ny graviditet/att få syskon efter.

Att tänka på är att man anmäler sig till samtliga fyra träffar, så se över datumen så att du vet i förväg att du kommer kunna delta.
Det har ingen betydelse om du nyligen mist ditt barn eller om det gått en tid – alla är lika välkomna. Av hänsyn till nydrabbade som ev. kan tycka att det är jobbigt att träffa barn, så är träffen syskonfri. (Gravida är välkomna.)

ANMÄLAN till samtliga datum för Samtalsgrupp görs senast den 4/4 till: smaland@spadbarnsfonden.se

Var snäll och lämna ett mobilnummer så jag kan nå dig/er om det skulle behövas. Meddela eventuella allergier/specialkost!

Varmt välkommen!

Johanna Åberg – distriktssamordnare, Spädbarnsfonden Kronoberg.
Johanna Sjöberg – stödperson, Spädbarnsfonden Kronoberg

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: