fbpx

Öppen Träff

 In Södermanland, Västmanland

Datum: Tisdag 23 maj
Tid: kl.19.00-21.00
Plats: Sensus lokaler, Lagerkvistgatan/Rinmansgatan,
Eskilstuna

Du som bor i Sörmland/Västmanland (eller i närliggande distrikt utan egen verksamhet) och har förlorat ett litet barn, under graviditeten, förlossningen eller senare, är välkommen på Spädbarnsfondens nästa träff TISDAGEN DEN 23 MAJ KL 19-21. Vi träffas i Sensus lokaler i Eskilstuna. Det ligger vid Valhalla industriområde i korsningen Lagerkvistgatan/Rinmansgatan.

Det blir en öppen träff där vi träffas och pratar om våra saknade barn och om det som har hänt. Givetvis pratar var och en så mycket eller lite som man önskar. Ibland kan det kännas skönt att bara lyssna till andras upplevelser. Det har ingen betydelse om du nyligen mist ditt barn eller om det gått en tid – alla är lika välkomna. Fika kommer finnas att köpa till självkostnadspris. Av hänsyn till nydrabbade som ev. kan tycka att det är jobbigt att träffa barn, så är träffen syskonfri. (Gravida är välkomna.)

OBS! För att jag ska ha en chans att höra av mig om träffen av någon anledning skulle behöva ställas in, så vill jag att de som tänker komma meddelar mig, senast söndag 21/5 men gärna så snart som möjligt. Träffarna är egentligen till för de som är medlemmar i Spädbarnsfonden, men det går jättebra att komma och prova hur det känns utan att man behöver bli medlem innan. Om du har frågor, om vägbeskrivning eller annat, så tveka inte att höra av dig till mig.

Varmt välkommen!

Lina Runeson – distriktssamordnare för Spädbarnsfonden, distrikt Södermanland&Västmanland.

Anmälan till: sodermanland@spadbarnsfonden.se eller smsa/ring 070-2318188.

Om du mailar, var snäll och lämna ett mobilnummer så jag kan nå dig/er om det skulle behövas.

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: