fbpx

”Att våga bekräfta saknaden är det mest kärleksfulla man kan göra”

 In Startsidan

Ge bort en fin och omtänksam gåva i jul. Beställ ett julgåvobevis och stöd samtidigt Spädbarnsfondens arbete. Här skickar Spädbarnsfondens verksamhetsansvariga, Angela Jones, en personlig hälsning om hur mycket ett julgåvobevis kan betyda för någon i sorg.

Du kan beställa ett digitalt gåvobevis som du kan maila vidare till mottagaren eller be oss att skriva ut och posta det. Perfekt som julklapp eller istället för julkort! Här berättar Spädbarnsfondens verksamhetsansvariga, Angela Jones, om julgåvobevisets betydelse för henne.

”Julen är en av de svåraste högtiderna att fira utan dem man saknar tycker jag. Första julen utan vår son var jag mest bara arg och ledsen. Arg för att livet bara pågick när jag tyckte att det borde ha avstannat för alla andra också. Ledsen för att så få vågade inkludera honom när vi firade. Det som värmde allra mest var när någon nämnde hans namn, det var den största och bästa gåvan till mig. Vi fick en liten snögubbe att hänga i granen, som det står Dylan på från en kär kusin. Den hänger fortfarande där 13 år senare. Att våga bekräfta saknaden är det mest kärleksfulla man kan göra. Att få se sitt saknade barns namn i skrift är så fint. Jag uppskattar verkligen att få julkort med Dylans namn på. Det händer så sällan, så när det väl händer är det en så värmande och fantastisk känsla. Han finns för fler än oss. Värm gärna en annan förälders hjärta genom att beställa ett julgåvobevis, jag kan lova dig att det blir en av de mest uppskattade och betydelsefulla kort du skickar i år. Samtidigt stödjer du Spädbarnsfondens arbete. Varmt tack”

Här kan du beställa ett julgåvobevis till någon ditt hjärta klappar för. 

 

Av Anneli Wikström

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: