fbpx

Delta i Spädbarnsfondens årsmöte – Tillsammans är vi starkare

 In Startsidan

När du blir medlem i Spädbarnsfonden så blir du en del av vår förening, många beskriver det som att vara en del av vår ”familj”.

Vi är föreningen som vi önskar inte borde finnas, men vi vet att vi behövs när det värsta ändå händer.

Spädbarnsfonden startades av föräldrar som sökte kontakt med andra föräldrar som vet hur det känns, som förstår vad man går igenom efter en förlust. Därför finns vi. Vi finns för er, våra medlemmar.

Spädbarnsfonden är en medlemsorganisation. Medlemskapet är ett viktigt stöd till föreningen. Inte bara det ekonomiska stödet, utan även styrkan i att vara många. Medlemsantalet är viktigt när vi lånar era röster då vi försöker få till förändringar och förbättringar. Tillsammans är vi verkligen starkare och ”hörs” mer. Därför vore det väldigt fint att få träffa så många medlemmar som möjligt under vårt årsmöte den 18 mars. Vi kommer att ha en frågestund och öppet forum efter mötet, delta gärna och ge din input. Både styrelse och kansli finns tillgängliga.

Hoppas vi ses!

Länk till registrering.

Är du inte medlem ännu, så bli gärna det här.

Recent Posts
0
Gravida löper högre risk att föda prematurt om de drabbas av corona.Gravida kan ha rätt till graviditetsersättning om det finns risker i arbetsmiljön.
%d bloggare gillar detta: