fbpx

Deltagare sökes till studie inom gestaltterapi

 In Startsidan

Fanny Isnard förlorade sin son för åtta år sedan i graviditetsvecka 37. Nu utbildar hon sig inom gestaltterapi och som en del i utbildningen ska hon göra en studie. Här efterlyser hon föräldrar som har förlorat spädbarn och som vill delta i hennes studie. Läs hennes brev och om hur studien går till.

Hej alla,
Fanny heter jag. Jag förlorade min första son i graviditetsvecka 37, för åtta år sedan. Det har varit en resa… För några år sedan bestämde jag mig för att utbilda mig inom gestaltterapi.

Nu ska jag utföra en studie: jag har valt perinatal död som ämne, eftersom det är ett ämne som är så viktigt och meningsfullt för mig. Därför söker jag några föräldrar som har förlorat en bebis och som skulle vilja träffa mig för samtal kring detta. Det kan ha hänt nyligen eller för länge sedan. Tystnadsplikt gäller. Det är ett tillfälle för att prata om det som har hänt, att uttrycka sina känslor, utforska hur det påverkar ens liv och ens relationer med omgivningen, hur tabut förekommer, att reflektera över hur det känns nu etc.

Mer info på min hemsida om hur studien går till, och tveka inte att kontakta mig om ni undrar över något!

Med varma hälsningar
Fanny Isnard

tel: 0707 -33 66 09
e-post: entidforsig@gmail.com

Läs mer om gestaltterapi

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: