fbpx

Gå med i festtåget till Skansen den 6:e juni 2022!

 In Startsidan

På Nationaldagen år 2018 tog Spädbarnsfonden emot en fana av kungen vid nationaldagsfirandet på Skansen. I år är vi inbjudna att delta igen. Precis som tidigare år arrangerar Stiftelsen Sveriges Nationaldag ett festtåg med fanor och musik. Tåget går från Kungsträdgården till Skansen i Stockholm.

Praktisk information

Det är samling klockan 16.00-16.25 i Kungsträdgården, vid Karl XII-statyn. Tåget startar kl.16.30 och det tar 45 minuter att gå till Skansen.

När festtåget kommer till Skansen går fyra (sedan tidigare utvalda) personer in vid scenen med fanan och ska stå i en fanborg under själva programmet (som sänds i TV). Vi andra får sittplatser bland de andra i publiken.

Om man vill kan man gå med i festtåget, utan att följa med in på Skansenområdet.

Barnvagn och väskor
Det går bra att ha barn i barnvagn med i tåget. Men väl inne på Skansen kan barnvagnar inte finnas med i publiken vid scenen (bestämmelser från arrangören). Man måste lämna barnvagnar och eventuellt medhavda väskor en bit bort.

Program inne på Skansen
Festtåget kommer till Skansen kl. 17.15. Då börjar ett förprogram med musik och underhållning. Själva firandet av Nationaldagen och fanutdelningen börjar kl. 18.30 och slutar 19.30, och sänds även på TV.

Klädsel
Vi får inte ha tröjor/jackor med loggor eller budskap.

Vår skylt
Vi har en skylt där det står Spädbarnsfonden, och skylten/skyltbäraren kommer gå i täten av vår ”trupp” tillsammans med fanbäraren.

Anmälan
Anmäl dig/er till kansliet@spadbarnsfonden.se med namn och antal. Anmäl även om du kommer att ha barnvagn med dig.
Senaste anmälan är 2 juni. Vi har 20 platser så först till kvarn!

Mer praktisk information får du vid anmälan. Frågor besvaras av kansliet tel 031- 387 57 57 eller kansliet@spadbarnsfonden.se

Se bilder från tidigare år:
https://www.spadbarnsfonden.se/startsidan/ga-med-i-festtaget-den-6e-juni-2019/

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: