fbpx

Julgranskulor för saknade barn

 In Startsidan

Sophie Jansson i Uppsala har genom att dekorera julgranskulor samlat in fantastiska 9 000 kronor till Spädbarnsfonden. Att dekorera julgranskulor har för henne blivit ett sätt att bearbeta sorgen efter hennes och sambon Calles barn Agnes som de förlorade 2015 och Ines som de förlorade 2017.

Sophie ville att Agnes och Ines skulle finnas med när familjen firade jul och dekorerade var sin julgranskula med deras namn. Sedan dekorerade hon även julgranskulor med namnen på de saknade barnen i den samtalsgrupp som hon och sambon deltog i via Spädbarnsfonden. Det blev en väldigt uppskattad gåva till föräldrarna i samtalsgruppen.

– Jag lade ut en annons på Instagram och på Facebook i början av året och efter sommaren, att man kunde beställa julgranskulor hos mig. Det är många som har nappat och hittills i år har jag fått beställningar på ungefär 450 stycken, berättar Sophie.

Efterfrågan har varit över förväntan, och det gläder Sophie att det är så många som beställer.

– Jag vill att pengarna används till att rädda fler barn. När alla beställningar är klara kommer summan bli upp mot 10 000 kronor, avslutar Sophie.

Julgranskulorna kostar 30 kr styck, varav 20 kronor per kula skänks till Spädbarnsfonden.

För att beställa, kontakta Sophie via mail soffiloffan87@hotmail.com eller via sms till 070–772 51 87.

Det är verkligen högtryck nu inför jul så nya beställningar kommer göras först efter jul.

Sophie Jansson dekorerar julgranskulor

Sophie Jansson dekorerar julgranskulor

Julgranskulor

fler julgranskulor

 

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: