fbpx

Loppis i Edsbyn till förmån för Spädbarnsfonden

 In Startsidan

Ellinor Palm i Edsbyn arrangerar sedan 2010 tillsammans med fyra vänner en loppis med barnkläder och leksaker. Den går av stapeln en gång på våren och en gång på hösten och har sedan starten växt i popularitet. De får låna Missionskyrkan i Edsbyn gratis mot att de skänker en del av försäljningen till ett välgörande ändamål.

-I början skänkte vi pengarna till ett barnhem i Lettland som tack vare pengarna hade råd att bygga en hel lekplats. Men sedan tyckte de inte att de behövde mer hjälp från oss, berättar Ellinor och fortsätter;

-Vi bestämde oss då för att på vårloppisen skänka till Spädbarnsfonden och på höstloppisen skänka till Operation smile. Vårloppisen i fjol och loppisen nu i våras har gett drygt 9 000 kronor till Spädbarnsfonden.

Ellinor och hennes man Jens förlorade i maj 2017 dottern Alma i vecka 40, fyra dagar innan beräknad förlossning.

-Min syster startade då en insamling via Solvändan som redan första veckan samlade in 10 000 kronor, vilket är helt fantastiskt. Spädbarnsfonden gör ett så bra arbete med stödverksamheten och med forskningen och min förhoppning är att pengarna kan göra nytta och förhindra att inte fler drabbas, avslutar Ellinor.

Spädbarnsfonden skickar ett stort och hjärtligt tack för de insamlade pengarna!

Ellinor Palm i Edsbyn arrangerar loppis

Recent Posts
0
Print av Julia Hårdhänder och hjärta
%d bloggare gillar detta: