fbpx

På Giving tuesday hyllar vi de viktigaste vi har – våra givare och volontärer

 In Startsidan

I morgon är det Giving Tuesday, dagen som startades som en reaktion mot Black Friday och Cyber Monday. Dagen då vi inte ska tänka på shopping och konsumtion utan på givande, engagemang och allt det goda som görs i vårt samhälle. I morgon vill Spädbarnsfonden därför lyfta och hylla just er – våra givare och volontärer!

Här finns en skylt att ladda ner och skriva ut. Skriv på den hur du stöttar Spädbarnsfonden och därmed bidrar till forskning och vår stödverksamhet. Ta en selfie på dig själv tillsammans med bilden, dela i sociala medier och hashtagga Spädbarnsfonden, Givingtuesdaysweden och Mygivingstory.

– Våra volontärer och givare är de viktigaste vi har! Utan er är vi ingenting. Era gåvor till forskning och stödverksamhet gör det möjligt för oss att hjälpa fler. Tillsammans gör vi verkligen skillnad. Stort tack till er alla, säger Angela Jones, verksamhetsansvarig på  Spädbarnsfondens.

Vi hoppas så klart på att få se så många skyltar som möjligt där ute! Skapa uppmärksamhet kring ert engagemang, det är ni värda!

Heja er för att ni finns och tack för att ni bidrar!

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: