fbpx

Sångerskan Christina Perris dotter föddes död

 In Startsidan

Sångerskan Christina Perri har förlorat sitt barn bara veckor innan beräknad förlossning. Dottern fick komplikationer i tarmarna och skulle opereras efter födseln men föddes död.

Amerikanska sångerskan Christina Perri, 34, mest känd för låten ”A Thousand Years” från filmen ”The Twilight Saga: Breaking Dawn”, berättar själv på Instagram om sin och maken Paul Costabiles stora sorg.

– Igår kväll förlorade vi vår lilla flicka. Hon föddes stilla efter att ha kämpat hårt för att komma ut i världen. Hon har fred nu och hon kommer leva för evigt i våra hjärtan.

Christina hade tillbringat de senaste veckorna på sjukhus eftersom det upptäcktes att hennes dotter hade tarmproblem och behövde operation så snart hon var född. Christina skrev på sin Instagram den 11 november och berättade att hon var inlagd för komplikationer och bad fansen att tänka på henne.

– Skicka lite kärlek från ditt hjärta till det lilla hjärtat som slår i mig att vi alla klarar det här. Det är bara ett par veckor till, så jag ska försöka ta det lugnt och hoppas på det bästa.

Christina och maken Paul har sedan tidigare 2-åriga dottern Carmella. Strax innan Christina berättade att hon var gravid igen, i somras, hade hon även ett missfall i vecka 11.

Läs mer på Christina Perris instagram. 

 

Av Anneli Wikström

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: