fbpx

Spädbarnsfonden söker en verksamhetschef – är du den vi söker?

 In Startsidan

Kärnan i vår verksamhet är att stötta föräldrar som förlorat små barn. Vi arbetar också för att färre familjer ska drabbas.

Spädbarnsfonden bekostar därför forskning kring orsakerna bakom spädbarnsdöd, utbildar och informerar de som möter drabbade, bedriver opinionsarbete och samverkar med andra föreningar nationellt och internationellt.

Vi söker nu den som ska samla, leda och utveckla vår viktiga verksamhet. Är du den vi söker?

Vi vill att du har erfarenhet av att arbetsleda och ta personalansvar sedan tidigare. Vi tror att du har jobbat tidigare med att söka medel och jobba i projekt och kanske också att samordna medarbetare på distans. Vi vill att du ska kunna representera verksamheten men också utveckla den.

Vi är en liten organisation med några få anställda men med många engagerade frivilligarbetare och att du kan samarbeta är därför avgörande.

Vi tror att du har en akademisk examen, gärna i kombination med grundläggande kunskap inom exempelvis sjukvård, juridik, ekonomi, kommunikation och marknadsföring.

Har du själv, eller någon när dig, erfarenhet av att förlora ett litet barn ser vi det som en viktig kunskap för dig att ha med dig in i arbetet, men det är inte avgörande.

Tjänsten är en fast anställning på heltid. Spädbarnsfonden har sitt säte i Göteborg men vi finns och verkar över hela landet. Verksamhetschefens placeringsort kan vi därför komma överens om men man behöver kunna vara regelbundet i Göteborg.

Tillträde snarast.

Frågor om tjänsten kan besvara av Henrik Ahlstrand, ordförande för Spädbarnsfonden på 072-888 98 27, henrik.ahlstrand@spadbarnsfonden.se eller Kristina Levin, sekreterare i Spädbarnsfonden på 070-2627027, kristina.levin@spadbarnsfonden.se.

Skicka din ansökan, som ska innehålla cv inklusive referenser från relevant arbetslivserfarenhet och ett personligt brev, till kristina.levin@spadbarnsfonden.se.

Läs mer om Spädbarnsfonden på spadbarnsfonden.se.

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: