fbpx

Spädbarnsfonden ställer in uppringningarna med frågan att bli månadsgiva

 In Startsidan

Flera av våra medlemmar har reagerat negativt på uppringningarna från Spädbarnsfonden/Fundraisingbyrån. Vi är självfallet otroligt ledsna över att en del upplevt samtalen som jobbiga, det har förstås inte varit vår avsikt att skada eller uppröra våra medlemmar. Vi har nu valt att avbryta kampanjen. Syftet var att stärka föreningens ekonomi och Fundraisingbyrån gjorde det som en helt kostnadsfri tjänst, då dess grundare själv är en drabbad förälder.

Inför samarbetet med Fundraisingbyrån tecknade vi ett avtal för att säkra oss om att de uppgifter de fick del av (endast namn och telefonnummer) behandlades med sekretess och att de inte fick föras vidare. Vi tog även hjälp av juridisk expertis för att granska avtalet i förväg.

Vi vill tacka er som ville bli månadsgivare hos oss! Med en stabil ekonomi kan vi göra mer, vi vet att dödstalen kan minska och stödet till föräldrar och familjer behöver förbättras.

Och till alla er medlemmar och andra som stödjer föreningen, stort tack för allt ni gör för oss, för ert engagemang, för era bidrag. Vi vet att vi gör skillnad för många i sorgen efter deras barn. Det ska vi fortsätta att göra!

Varma hälsningar Spädbarnsfondens styrelse

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: