fbpx

Digitala träffar

 In Startsidan

När vi inte kan erbjuda fysiska träffar erbjuder vi nu Spädbarnsfondens medlemmar att träffas via det digitala mötesforumet Zoom.
Du kan delta i en träff oavsett var du bor, via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Mejla ditt deltagande till arrangören som svarar med möteslänk och mer information.
Välkommen att delta i följande träffar:

Minnesstund
Datum: 8 augusti
Tid: kl 16:00- 17.30
Plats: Zoom Meetings och Facebook

Välkommen till en nationell minnesstund online för att minnas våra saknade barn.

Då Spädbarnsfondens familjehelg i augusti blev inställd med anledning av pandemin. Vi vill ändå göra någonting tillsammans under helgen som vi skulle varit där. Därav en digital minnesstund nu i augusti.

För att delta registrera dig/er via eventlänken. Då får du automatiskt en inbjudan till vårt Zoomrum. Minnesstunden kommer även att sändas live på Spädbarnsfondens Facebooksida.

https://zoom.us/meeting/register/tJwod-qgrT8pE9SbBxzMY4cl7RBsLJFxfh2Z

Vi läser barnens namn under minnesstunden, så mejla barnets för- och efternamn till kansliet@spadbarnsfonden.se, senast den 6/8.

Zoom tar 100 deltagare, men ifall zoomrummet skulle bli fullt, så kan man ändå följa minnesstunden via Facebook live och höra sitt barns namn läsas upp.

Varmt välkommen med din anmälan och vi ser fram emot en fin stund att minnas alla saknade barn tillsammans.
Arrangör: Spädbarnsfondens kansli och Spädbarnsfonden Värmland

Öppen träff
Datum: Söndag 9 augusti
Tid: Kl. 10:30-12:00
Plats: Zoom Meetings

Andra söndagen i månaden prövar vi under pandemirestriktioner en öppen träff där du är välkommen att ansluta och prata en stund i ett digitalt mötesrum. Föranmälan behövs så mejla om du vill vara med så kan vi anpassa formen för mötet. Träffen startar klockan 10:30 och vi ser gärna att du är med från början då det blir bättre de gånger vi är många deltagare. Hur länge du sen vill/kan stanna är helt upp till dig! Bra att känna till är att en öppen träff är en träff utan barn.

För att få en möteskod skickar du en anmälan till vår mailadress nedan. Vi svarar och bekräftar med mer information.

Vem får delta? Föräldrar som mist spädbarn och är medlemmar i Spädbarnsfonden. Det spelar ingen roll var i landet du bor. För att bli medlem: https://www.spadbarnsfonden.se/stod-oss/bli-medlem/

Varmt välkommen!

Anmälan: vastergotland@spadbarnsfonden.se

Ansvarig: Martin Larsson

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0