fbpx

”Vårt mål är att man ska kunna bära smyckena med stolthet”

 In Startsidan

Christine Henriksson driver företaget Christyle där affärsidén är att göra välgörenhetssmycken som bidrar till utvalda förmånstagare. Nu vill hon stötta Spädbarnsfonden.

För tio år sedan startade Christine Henriksson smyckesföretaget Christyle där affärsidén är att samarbeta med utvalda förmånstagare som man skänker del av vinsten till. Sedan starten har Christine och hennes kollegor samlat in över 260 000 kronor till välgörenhet. Nu vill Christyle stötta Spädbarnsfondens arbete.

– En av oss kollegor förlorade sin dotter endast 10 veckor gammal för några år sedan. För henne betyder Spädbarnsfonden mycket då hon hittat stöd i andra som varit med om samma sak. Vi tycker även att det är viktigt att man fortsätter att forska kring ämnet och det är därför självklart för oss att stötta Spädbarnsfonden, säger Christine Henriksson.

Just de smyckena som Christyle säljer till förmån för Spädbarnsfonden beskriver Christine som betydelsefulla för dem som bär dem. Det finns några minnesarmband med barnets namn på eller med ett valfritt budskap. Dessutom har de ett armband med löv som symboliserar Spädbarnsfondens logga. Mellan 15-25 kronor per sålt smycke går oavkortat till Spädbarnsfonden.

– Vi tycker det är viktigt att värna om våra medmänniskor, djur och natur och skänker därför en del av intäkterna för varje smycke till välgörenhet. Hos oss kan du alltid shoppa med gott samvete. Våra smycken är ett snyggt kvitto på att man gjort något bra för världen. Vårt mål är att man ska kunna bära smyckena med stolthet, säger Christine.

Här kan du beställa smycken till förmån för Spädbarnsfonden.

På Christyle kan man beställa personliga smycken och bidra till Spädbarnsfonden.

– Vi har personlig service och bryr oss mycket om våra kunder. Därför ingår alltid passformsgaranti på armbanden så att man säkert ska kunna få rätt storlek, säger Christine.
Bild: Privat

Fakta: Christine Henriksson

Ålder: 33 år

Yrke: Egenföretagare

 

Av Anneli Wikström

 

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: