fbpx

Bli månadsgivare - autogiro

Länkar

Klicka på formuläret nedan och bli månadsgivare! Signera enkelt med Bank-ID.

Klicka på formuläret och välj att betala din medlemsavgift via autogiro! Signera enkelt med Bank-ID.

Jag vill hellre skriva ut och skicka in autogiroanmälan:

Ladda ned Autogiroanmälan i Word-format

Ladda ned Autogiroanmälan i pdf-format

Alla bidrag till vår verksamhet är viktiga. Stöd oss genom att bli månadsgivare, kontinuerliga små donationer gör stor skillnad!

Som månadsgivare till Spädbarnsfonden, via autogiro, hjälper du oss att hålla nere våra kostnader. Vi kan då planera och utöka vår stödverksamhet och bidra med mer pengar till forskning om spädbarnsdöd.

DET ÄR ENKELT ATT BLI MÅNADSGIVARE VIA DIGITAL SIGNERING!

För att bli månadsgivare behöver du fylla i ett formulär, ett så kallat e-medgivande. Klicka på formuläret till vänster och följ bara anvisningarna.

JAG VILL HELLRE SKRIVA UT EN AUTOGIRONMÄLAN OCH POSTA TILL ER

Har du inte möjlighet att fylla i formuläret via datorn eller signera ett medgivande för autogiro online, går det bra att skriva ut och fylla i blanketten till vänster och posta den till oss. Det går också bra att  skanna blanketten och skicka via e-post till oss.

BETALA SPÄDBARNSFONDENS MEDLEMSAVGIFT VIA AUTOGIRO

Du kan även välja att betala din medlemsavgift via autogiro. Väljer du att bli månadsgivare och redan är medlem, kan du bara välja JA på frågan om att betala årsavgiften via AG i formuläret för månadsgivande. Vill du inte bli månadsgivare, men är medlem och önskar betala årsavgiften via autgiro, öppna blanketten för medlemsavgift, fyll i och signera med Bank-ID.

0
%d bloggare gillar detta: