fbpx

Företagssamarbeten och andra engagemang

Långsiktig samarbetspartner

Vill ditt företag bidra till forskning och stödverksamheten på ett mer omfattande sätt? Då kan ni bli vår samarbetspartner genom att skänka en större gåva.

Om ni blir samarbetspartner kan Spädbarnsfondens representanter komma till er arbetsplats och föreläsa om hur man kan bli ett bra stöd till medarbetare som har förlorat ett barn eller nära anhörig. Vi kan skapa en gemensam insamlingskampanj som bidrar med medel till forskning och stödverksamhet. Det är gemenskapsbildande och skapar ett mervärde hos era medarbetare. Att delta i välgörenhetsarbete kan bidra med en stolthet över den egna arbetsplatsen som väljer att bidra till samhället. Det finns naturligtvis andra former av samarbeten och möjligheter. Kontakta oss, vi berättar gärna mer!

Företagssamarbeten och engagemang

Spädbarnsfonden samarbetar med flera olika företag, men även privatpersoner som vill göra skillnad för familjer som mister små barn. Det vanligaste samarbetet är att en del av en produktförsäljningen tillfaller Spädbarnsfonden. Förutom att tillsammans samla in medel till forskning och stödverksamhet sprider vi uppmärksamhet kring spädbarnsdöd. Varmt tack till er som bidrar genom era stora engagemang.

Samarbeten och engagemang 2021

screenshot_20210204-090921_gallery

Tolvåriga Emilias kusin Tindra dog i plötslig spädbarnsdöd när hon var två och en halv månad gammal. Det fick Emilia att börja tillverka armband till förmån för Spädbarnsfonden.

nalle

18-åriga Tuva Bjelke förlorade sin lillebror Love vilket flera år senare resulterade i en affärsidé. Nu tillverkar hon nallebjörnar där hon skänker delar av vinsten till Spädbarnsfonden.

christyle

Christine Henriksson driver företaget Christyle där affärsidén är att göra välgörenhetssmycken som bidrar till utvalda förmånstagare. Nu vill hon stötta Spädbarnsfonden.

Julia Staf skänker all vinst från sin poster till Spädbarnsfonden.

Julia Staf har tagit fram en fin poster som hon säljer, där hon skänker all vinst till Spädbarnsfonden.  När flera i hennes närhet förlorade barn ville hon vara med i kampen för att sänka dödstalen.

leo2

Maria Dagh målar porträtt av förlorade barn och donerar 350 kr av varje målning till Spädbarnsfondens forskningsfond. Hon hoppas med detta att hon kan skapa ett vackert minne till föräldrarna och att med Spädbarnsfondens hjälp bidra till att minska antalet barn som dör varje år.

fjarilpaminkoftany

En fjäril på min kofta skrev Ann-Katrine då hon såg ett behov av denna bok på nära håll. Ann-Katrine är moster till tre. Till två flickor här på jorden och till en liten änglapojke som dog i sin mammas mage. 10% av intäkterna går till Spädbarnsfondens stödverksamhet.

tjockareomslag

Kärlek Tjockare än Blod är Linda Gabrielssons debutroman som kom till efter att hon oförklarligt förlorade sin son i magen, bara dagar innan beräknad födsel. 5 kr per bok går till Spädbarnsfondens stödverksamhet.

bitring

Att göra napphållare, bitringar och nyckelringar har varit Bina Ackebys sätt att gå vidare i sorgen efter att hon och sambon Joakim förlorade dottern Alma. Nu säljer hon dem till förmån för Spädbarnsfonden.

sagobarn

Sara Kurkela tillverkar smycken och 50 procent av försäljningen av psd-armbanden går till Spädbarnsfonden. Sara vill bidra i sin dotter Sagas minne.

Här är några smycken som Mina gjort av olika material. Foto: Privat.

Mina Faisal har skapat en kategori på sin hemsida Kärlekens pärla med särskilda minnessmycken (DNA-smycken)  och för varje beställning ur den kategorin skänker hon 200 kronor till Spädbarnsfonden.

lisaminstaklder

Lisa Oscarsson syr begravningskläder till små barn som dör i mammas mage och för minnesset. Hon syr efter barnets specifika mått. Ingen ska behöva begrava sitt barn utan kläder. Hon tar inte betalt men berättar att man kan skänka en gåva till Spädbarnsfonden.

dsc0587

Greta Rönneskog är grafisk formgivare och när bästa vännerna förlorade sitt barn kände hon att hon ville göra något. Hon gjorde en fin ABC-affisch som hon nu säljer och skänker 30 procent av vinsten till Spädbarnsfonden.

0
%d bloggare gillar detta: