Ge en minnesgåva i ett saknat barn eller anhörigs namn. En omtänksam gåva och ett sätt att stödja Spädbarnsfondens verksamhet.

Du får ett digitalt gåvobevis som du själv kan skriva ut eller mejla till mottagaren.

OBS! När du har fyllt i formuläret, skickas du automatiskt till ditt gåvobevis direkt, om du beställer via en dator. (Om du inte kommer till gåvobeviset automatiskt, kan du behöva ändra inställningarna i din webbläsare, förmodligen är t.e.x pop-up fönster blockerat, ändra och försök gärna igen, eller mejla oss så mejlar vi gåvobeviset till dig).

Om du gör beställningen via en mobiltelefon eller annan plattform kommer gåvobeviset inte alltid automatiskt, utan du får då mejla kansliet@spadbarnsfonden.se , uppge ditt namn, så mejlas det till dig istället.

 

Fyll i formuläret nedan:

Till minne av: (obligatorisk)

Från:

Här skriver du den hälsning eller text du vill skall stå med på gåvobeviset:

Skriv Gåvobelopp (obligatorisk) (kr) Alla gåvor tas emot med stor tacksamhet, minsta gåvobelopp är 20kr.

Du kan välja mellan att betala via vårt Bankgiro eller betala via swish. Du kommer inte att få ett mail med betalningsinfon, utan använd eller skriv ned betalningsinformation här nedan. Vid betalning ange referens: Gåvobevis samt givarnamn. Välj ett betalningsalternativ nedan:
Jag betalar in direkt till Bankgiro: 900-2122
Jag betalar direkt till swishnr: 900 21 22


Givarens uppgifter:

Din epost (obligatorisk)

Läs mer om hur Spädbarnsfonden lagrar personuppgifter utifrån personuppgiftslagen intregritespolicy och juridisk information.Jag har tagit del av hur Spädbarnsfonden hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och i och med att klicka på knappen "Skicka" nedan, godkänner jag behandlingen.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search