fbpx

Solvändan flyttar in

Solvändan flyttar in

Solvändan är namnet på Spädbarnsfondens insamlingskampanj till forskning om spädbarnsdöd. Den startades 2012 och har på senare år funnits på insamlingsplattformen www.solvanda.nu. Genom Solvändan har föräldrar som mist ett litet barn kunnat starta en egen insamling i sitt barns namn, skriva texter om barnet och lägga upp bilder. Solvändan är en symbol för en blomma som behöver starkt ljus och värme för att öppnas. Solvändan öppnar sig mot solen och följer den tills den vissnar.

Tyvärr har den tekniska plattformen idag spelat ut sin roll. Vi flyttar därför över de insamlingar som startades 2022 till: https://insamlingar.spadbarnsfonden.se/

Vad händer med insamlingen som jag startade på solvändan.nu?
Vi har fört över de insamlingar som startades under 2022 till den nya sidan: https://insamlingar.spadbarnsfonden.se. Om du har en insamling som är äldre, flyttar vi gärna över den också. Skriv ett mail till kansliet@spadbarnsfonden.se om att du vill lyfta över din Solvända till den nya plattformen.

Hur lång tid tar det att flytta min solvända till den nya insamlingsplattformen? 
Det tar någon vecka att lyfta över insamlingen.

Vad finns sparat av min Solvända?
Alla texter, bilder, givare och totalsummor är sparade. Men till den nya plattformen kommer bara delar att kunna följa med. Däremot skickar vi gärna en dokumentation av sidan till dig.

Till dig som fått din solvända flyttad
Gå in på följande sida och fyll i dina uppgifter. Efter en tid kommer du att få ett inloggningsmail till din sida så att du själv kan administrera din text och bild. 
https://insamlingar.spadbarnsfonden.se/sign-up

Tack för din förståelse för denna nödvändiga förändring!
Stort tack för att du hjälper oss att samla in pengar till forskningen om spädbarnsdöd!

0
%d bloggare gillar detta: