fbpx

FÖRETAGSVÄNNER & SAMARBETSPARTNERS

Spädbarnsfonden har flera företag som stödjer oss på olika sätt. Det kan vara genom rabatter på produkter som vi tillverkar eller material vi behöver för vår verksamhet. De företag och organisationer som stödjer vår verksamhet på detta sätt omnämner vi under rubriken samarbetspartners.

Vi har även företag som stödjer oss genom donationer, dem kallar vi för Företagsvänner. Deras bidrag går till vår stöd- eller forskningsfond. Vill ni också bli Spädbarnsfondens företagsvän och hamna på denna sida? Kontakta då kansliet 031-3875757 eller kansliet@spadbarnsfonden.se

En donation om 5 000kr innebär att man blir Företagsvän. Då får man synas med logotyp och länk på denna sida under ett halvår. Önskar man ge föreningen stöd med 10 000kr eller mer, så ligger företagsinformationen kvar i ett år. Som företagsvän blir man även omnämnd i Spädbarnsfondens medlemsblad.

Ett stort varmt tack till alla som stödjer vår viktiga verksamhet! Ni gör skillnad.

SAMARBETSPARTNERS 2017-2018

 

 

Platsen för Spädbarnsfondens familjehelg 2017 och 2018.

 

 

 

 

 

Always Frank

Vill hjälpa Spädbarnsfonden, genom att skapa film, för att nå ut med vår vison, att färre barn dör.

 

logo2-blixt2xVolt Reklambyrå

De har tagit fram vår annons “De minsta kistorna är tyngst att bära”, helt pro bono, för att de tycker att vår verksamhet är viktig helt enkelt.

 

 

 

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0