fbpx

FÖRETAGSVÄNNER , SPONSRING OCH SAMARBETSPARTNERS

Raprid Relief Team sponsrar familjehelgen med kaffe och fiskedammspresenter till alla barn! TACK!

Skapa gemenskap och stolthet inom organisationen och hos medarbetarna genom att stötta socialt arbete. Gör skillnad tillsammans.

Flera företag stödjer Spädbarnsfonden på olika sätt. Det kan vara genom rabatter på produkter som vi tillverkar eller material vi behöver för vår verksamhet. De företag och organisationer som stödjer vår verksamhet på detta sätt omnämner vi under rubriken sponsorer. Vi har även företag som stödjer oss genom donationer, dem kallar vi för Företagsvänner. Deras bidrag går till vår stöd- eller forskningsfond. Vill ni också bli Spädbarnsfondens företagsvän ? Kontakta då gärna kansliet 031-3875757 eller kansliet@spadbarnsfonden.se

Företagsvänner

5 000 kr = Företagets logotyp ligger på Spädbarnsfondens hemsida i ett halvår. Ni erhåller ett fint diplom.

10 000 kr = Företagets logotyp ligger på Spädbarnsfondens hemsida i ett år. Ni erhåller ett fint diplom.

20 000 kr = Företagets logotyp ligger på Spädbarnsfondens hemsida i ett år. Ni erhåller ett fint diplom. Ni får använda Spädbarnsfondens “företagsvänsbanner” i mailsignatur och på er hemsida under ett år.

35 000 kr = Företagets logotyp ligger på Spädbarnsfondens hemsida i ett år. Ni erhåller ett fint diplom. Ni får använda Spädbarnsfondens “företagsvänsbanner” i mailsignatur och på er hemsida under ett år. Vi inkluderar ert företags logotyp i våra riks nyhetsbrev under ett år.

Samarbetspartner

Vill ditt företag bidra till forskning och stödverksamheten på ett mer omfattande sätt? Då kan ni bli vår samarbetspartner. Då skänker ni en gåva på 100 000 kr. Ni får använda Spädbarnsfondens “företagssamarbetspartner” banner i mailsignatur och på er hemsida. Som samarbetspartner, kommer Spädbarnsfondens representanter till er arbetsplats och föreläser om hur man kan bli ett bra stöd till medarbetare som har förlorat ett barn eller nära anhörig. Vi skapar en gemensam insamlingskampanj för att skapa uppmärksamhet kring spädbarnsdöd och som bidrar med medel till forskning och stödverksamhet. Aktiviteten är gemenskapsbildande och skapar ett mervärde hos era medarbetare. Att delta i välgörenhetsarbete kan bidra med en stolthet, inte bara för egen insats men också bidra till en stolthet över den egna arbetsplatsen som väljer att bidra till samhället. Kontakta oss, vi berättar gärna mer!

 

Ett stort varmt tack till alla som stödjer vår viktiga verksamhet! Ni gör skillnad.

Företagsvänner 2021

Golden Hour members är en medlemssida för fotografer som drivs av Emelie Bernborg. Varje månad skänker Emelie 5% av intäkterna till en organisation som röstas fram av medlemmarna och nu föll flest röster på Spädbarnsfonden. En gåva på 10 000kr skänks till Spädbarnsfondens julinsamling 2020.

 

 

 

 

 

 

Alexanderssons Fastigheter i Göteborg har skänkt en gåva som går till den lokala stödverksamheten i Västra Götaland.

 

Arvidssons Takstolar skänkte en gåva till vår julinsamling 2020, där de insamlade pengarna går till vår forskningsfond.

 

 

 

 

Jocke & Peters Elautomatik AB väljer att stötta Spädbarnsfonden med en gåva till forskningen  istället för julklappar till kunder.

Sponsorer 2021

 

 

 

Always Frank

Vill hjälpa Spädbarnsfonden, genom att skapa film, för att nå ut med vår vision, att färre barn dör.

 

logo2-blixt2xVolt Reklambyrå

De har tagit fram vår annons “De minsta kistorna är tyngst att bära”, helt pro bono, för att de tycker att vår verksamhet är viktig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
%d bloggare gillar detta: