fbpx

Digitala öppna samtalsträffar 2021

 In Blekinge, Dalarna, Gävleborg, Gotland, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Okategoriserade, Örebro, Östergötland, Skåne, Södermanland, Startsidan, Stockholm, stödsida, Uncategorized, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland
Välkommen att ansluta och prata en stund i ett digitalt mötesrum. Föranmälan behövs så mejla om du tänkt delta så kan vi anpassa formen för mötet. Vi ser gärna att du är med från början då det blir bättre. Hur länge du sen vill/kan stanna är helt upp till dig! Bra att känna till är att en öppen träff är en träff utan barn. Vi tänder ljus för våra saknade barn, så förbered gärna med ett ljus. Se till att ha laddare i närheten, då det tar en del ström att ha videosamtal.

 

Vem får delta? Föräldrar som mist spädbarn, som är medlemmar i Spädbarnsfonden. Vi anordnar även träffar för anhöriga, i så fall står det specificerat speciellt. Det spelar ingen roll var i landet du bor. För att bli medlem: https://www.spadbarnsfonden.se/stod-oss/bli-medlem/
För att få en möteskod skickar du en anmälan till den angivna mailadressen nedan (För aktuellt datum). Vi svarar och bekräftar med mer information.
Varmt välkommen!
Nästa träff:
  • För anhöriga

Datum: Torsdag 27 maj
Tid: Kl. 13 – 15
Plats: Zoom Meetings

Anmälan: stod@spadbarnsfonden.se senast onsdag 19/5

Ansvariga: Camilla Skoglund och Angela Jones

Vem får delta?
Anhöriga till föräldrar som mist spädbarn, som är medlemmar i Spädbarnsfonden. Det spelar ingen roll var i landet du bor.

 

  • Gravid igen-träff

Datum: Torsdag 27 maj
Tid: 17:30 – 19:00
Plats: Zoom Meetings

För att få en möteskod skickar du en anmälan till vår mailadress nedan. Vi svarar och bekräftar med mer information.
vastergotland@spadbarnsfonden.se

Ansvariga: Elin Myhr och Emma Waltilla

 

  • Digital öppen träff

Datum: Torsdag 3 juni 2021

Tid: kl. 10:00

Plats: Zoom Meetings

Anmälan senast 2/6: stod@spadbarnsfonden.se
Samtalsledare: Camilla Skoglund och Angela Jones
Vem får delta?
Föräldrar som mist spädbarn, under graviditeten, i samband med förlossningen eller under första levnadsåret, som är medlemmar i Spädbarnsfonden. Det spelar ingen roll var i landet du bor.

Tidigare träffar 2021:

  • Träff för den som inte burit barnet

14 mars kl. 16-18

17 februari kl. 11-12:30

 

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: