fbpx

Digitala öppna samtalsträffar 2021

 In Blekinge, Dalarna, Gävleborg, Gotland, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Okategoriserade, Örebro, Östergötland, Skåne, Södermanland, Startsidan, Stockholm, Uncategorized, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland
Välkommen att ansluta och prata en stund i ett digitalt mötesrum. Föranmälan behövs så mejla om du tänkt delta så kan vi anpassa formen för mötet. Vi ser gärna att du är med från början då det blir bättre. Hur länge du sen vill/kan stanna är helt upp till dig! Bra att känna till är att en öppen träff är en träff utan barn. Vi tänder ljus för våra saknade barn, så förbered gärna med ett ljus. Se till att ha laddare i närheten, då det tar en del ström att ha videosamtal.

 

Vem får delta? Föräldrar som mist spädbarn, som är medlemmar i Spädbarnsfonden. Vi anordnar även träffar för anhöriga, i så fall står det specificerat speciellt. Det spelar ingen roll var i landet du bor. För att bli medlem: https://www.spadbarnsfonden.se/stod-oss/bli-medlem/
För att få en möteskod skickar du en anmälan till den angivna mailadressen nedan (För aktuellt datum). Vi svarar och bekräftar med mer information.
Varmt välkommen!

 

Nästa träff:

 

För föräldrar som inte burit barnet
Datum: Söndag 14 mars
Tid: Kl. 16:00-18:00
Plats: Zoom Meetings
Anmälan: vastergotland@spadbarnsfonden.se
Ansvariga: Christoffer Liljegren och Martin Larsson
Vem får delta? Föräldrar som mist men inte burit spädbarn och är medlemmar i Spädbarnsfonden. Det spelar ingen roll var i landet du bor.

 

Tidigare träffar:

Digital öppenträff tema: Omgivningens bemötande

17 februari kl 11-12:30

 

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: