fbpx

Digitala öppna samtalsträffar 2021

 In Blekinge, Dalarna, Gävleborg, Gotland, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Okategoriserade, Örebro, Östergötland, Skåne, Södermanland, Startsidan, Stockholm, stödsida, Uncategorized, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland
Välkommen att ansluta och prata en stund i ett digitalt mötesrum. Föranmälan behövs så mejla om du tänkt delta så kan vi anpassa formen för mötet. Vi ser gärna att du är med från början då det blir bättre. Hur länge du sen vill/kan stanna är helt upp till dig! Bra att känna till är att en öppen träff är en träff utan barn. Vi tänder ljus för våra saknade barn, så förbered gärna med ett ljus. Se till att ha laddare i närheten, då det tar en del ström att ha videosamtal.

 

Vem får delta? Föräldrar som mist spädbarn, som är medlemmar i Spädbarnsfonden. Vi anordnar även träffar för anhöriga, i så fall står det specificerat speciellt. Det spelar ingen roll var i landet du bor. För att bli medlem: https://www.spadbarnsfonden.se/stod-oss/bli-medlem/
För att få en möteskod skickar du en anmälan till den angivna mailadressen nedan (För aktuellt datum). Vi svarar och bekräftar med mer information.
Varmt välkommen!
Nästa träff:

Välkommen till en digital öppen träff på dagtid. Vi tänkte att vi kan börja prata kring “Var är du i din sorg idag”, så får vi se hur samtalet löper vidare. Det är era tankar och funderingar som styr samtalet. Vi träffas en stund i ett digitalt mötesrum via Zoom. Kom in och träffa andra föräldrar som mist barn, andra som förstår hur du känner. Du delar med dig så mycket eller lite du själv vill, eller så kan du välja att bara lyssna. Föranmälan behövs så att vi kan anpassa mötesformen, så mejla om du tänkt delta.

Datum: Torsdag 22 april
Tid: Kl. 10:00-12:00
Plats: Zoom Meetings

  • För anhöriga

Datum: Torsdag 20 maj
Tid: Kl. 10:00-12:00
Plats: Zoom Meetings

Anmälan: camilla.skoglund@spadbarnsfonden.se

Ansvariga: Camilla Skoglund och Angela Jones

Vem får delta? Föräldrar som mist men inte burit spädbarn och är medlemmar i Spädbarnsfonden. Det spelar ingen roll var i landet du bor.

 

Tidigare träffar 2021:

  • Träff för den som inte burit barnet

14 mars kl. 16-18

17 februari kl. 11-12:30

 

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: