fbpx

Kommunikationsinriktad praktikant sökes till Spädbarnsfondens kansli i Göteborg

 In Okategoriserade, Startsidan, Uncategorized

Spädbarnsfonden är en nationell, ideell organisation till stöd för föräldrar som har förlorat ett barn under graviditeten och under barnets första levnadsår. Spädbarnsfonden verkar också genom forskning och informationsspridning för att minska antalet små barn som dör.

Inför ht-2017 söker vi en kommunikationsinriktad praktikant till vårt kansli i Majorna, Göteborg. Vi söker först dig som vill utveckla föreningens kommunikation. Vi söker dig som har/går relevant utbildning eller har erfarenhet inom kommunikation. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av sociala medier, Photoshop/Indesign, webbredigering.

Du kommer att arbeta med allt från Spädbarnsfondens sociala medier, ta fram kommunikationsstrategier och kampanjmaterial, utveckla vår logga och skriva pressmeddelanden.

Som praktikant får du en unik inblick i hur det är att arbeta för en ideell organisation. Du kommer att arbeta under stor frihet och ha möjlighet att påverka innehållet i sociala medier och kampanjer. God stilistisk förmåga är ett krav. Då praktiken i första hand kommer att handledas på distans, behöver du kunna arbeta självständigt.

Praktiken är oavlönad, därför ser vi gärna att du kan tillgodoräkna dig tiden hos oss genom utbildning eller liknande.

Skicka din intresseanmälan, CV och betyg till kansliet@spadbarnsfonden.se.

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: