fbpx

Redaktör sökes till Spädbarnsfondens medlemsblad

 In Startsidan, Uncategorized

Spädbarnsfonden söker dig som vill anta uppdraget som redaktör för vårt medlemsblad. Det innebär att planera, skriva och samordna en utgåva av medlemsbladet i kvartalet. Det finns stor möjlighetför dig att utveckla medlemsbladet i såväl innehåll som grafisk form.

Vi vet att det är oerhört meningsfullt för föräldrar och anhöriga som mist barn att få stöd av andra i samma situation. Styrelsens önskan är att medlemsbladet ska vara till stöd både för den som är nydrabbad och den som levt med sorgen och saknaden ett längre tag.

Vi söker dig som är journalist eller van att arbeta med bild och text. Du delar Spädbarnsfonden vision och vill bidra till vår verksamhet. Du är ansvarsfull och har tid för ett mycket betydelsefullt arbete genom punktinsatser inför nästa medlemsbladsnummer.

Arbetet tar uppskattningsvis 15-20 h inför vardera utgåva. Uppdraget är ideellt. Ersättning utgår för resor. Uppdraget sker i samverkan med Spädbarnsfondens styrelse.

Om uppdraget låter intressant och passar dig, anmäl ditt intresse till kansliet@spadbarnsfonden.se och sofia.saterskog@spadbarnsfonden.se.

 

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: