fbpx

Öppna träffar hösten 2018

 In Uppsala

Hösten är strax här och med den startar vi även upp de öppna träffarna. Denna termin kommer träffarna att förläggas dels på söndagar (som tidigare) men även på vardagskvällar, detta för att försöka ge så många som möjligt chansen att kunna komma.

Datum och tider för höstens träffar är;

v. 37 Söndag 16/9
v. 44 Tisdag 30/10, denna träff kommer troligen att bytas till ett tillfälle för kransbindning under v. 44. Mer information kommer under hösten.  
v. 47 Söndag 25/11
v. 51 Tisdag 18/12

För planering av fika önskas att, om man vet att man kommer, man anmäler sig senast kl. 18 två dagar innan. Dvs för träff på söndag anmälan på fredag och för träff på tisdag anmälan på söndag. Du/ni är välkomna även utan anmälan, dock kommer träffen att ställas in om ingen anmälan inkommit. Alla kommande träffar kommer att läggas upp som evenemang på Facebook. Se spädbarnsfonden Uppsalas Facebook sida för ev. inställda träffar.

Träffarna är öppna, detta betyder att man är välkommen att komma en eller flera tillfällen. Träffarna varar 2 h och börjar kl. 11 (söndagar) och kl 18 (tisdagar). Du/ni är välkommen att stanna hela tiden eller gå tidigare. Dock önskar jag att du/ni visar de andra deltagarna respekt genom att komma i tid. På den öppna träffen väljer du själv om du vill berätta eller bara lyssna. Vad vi pratar om bestämmer du/ni.

Jag undrar om det finns intresse för en öppen träff med tema “gravid igen”? På en sådan träff pratar vi om tankar, funderingar och ev. oro som kan förknippas med att bli gravid/vara gravid igen.

Om du/ni har önskemål om en öppen träff med tema får du/ni gärna kontakta mig.

Med vänliga hälsningar

Kristin

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: