fbpx

Minnesstund 3 november!

 In Västra Götaland

Minnesstund

När: Lördagen den 3/11 kl. 14:00.
Var: Johannebergs kyrka med efterföljande fika i församlingshemmet. 

Varmt välkomna till vår traditionella minnesstund vid Alla helgona!

Föräldrar, barn, anhöriga och vänner är välkomna. Präst Mattias Sundqvist leder minnesstunden. Det bjuds på sång, diktläsning och ljuständning. Efteråt erbjuds ett enklare fika till självkostnadspris i församlingshemmet . I anmälan till minnesstunden skriv hur många vuxna och barn som kommer.

Anmäl även för- och efternamn på ert/era saknade barn, om ni vill att namnet/namnen läses upp under ljuständningen. Skriv gärna om ni vill komma på fikat efteråt eller inte. Vi är mycket tacksamma för hjälp med bakning till fikat och städning av församlingshemmet efteråt. Kan du hjälpa till så skriv också detta i anmälan så att vi bättre kan planera minnesstunden.

Anmäl er gärna så snart som möjligt eftersom antalet platser till fikastunden är begränsade.Fikabröd eller annat bakat mottages tacksamt i församlingshemmet mellan kl 12.00-13.30. (alternativt tar ni med er fikabröd till församlingshemmet efter minnesstunden, meddela gärna det i så fall.)

Varmt välkomna!

Anmälningsdag 27 oktober (23/10 för tryckt namn på ljusetikett, maila oss vid frågor) 
Anmälan till: vastergotland@spadbarnsfonden.se

Övrig info:
Begränsade pareringsmöjligheter vid kyrkan – närmast stoar parkering är vid Chalmers. Rekommenderar att ta buss 18/19, begränsad tillgänglighet i församlingshemmet för större rullstolar.

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: