Distrikt

Distriktverksamhet

Spädbarnsfondens lokala verksamhet är indelad enligt länsuppdelning. Varje lokalt distrikt har en eller flera distriktssamordnare och de större distrikten har även en arbetsgrupp med volontärer. Tyvärr har vi i dagsläget inte distriktssamordnare i alla 21 distrikt.

Det kan vara en vändpunkt för många föräldrar i sorg, att få chansen att träffa andra som har liknande erfarenheter som sig själv. På många ställen i landet ordnas därför lokala samtalsgrupper, minnesstunder och öppna träffar. Du får gärna komma på någon/några av våra aktiviteter för att prova på. För fortsatt deltagande löser du medlemsavgift hos oss i Spädbarnsfonden.

Foto: Peter Skoglund

På nationell nivå, arrangeras varje år en så kallad ”familjehelg” där familjer från hela Sverige träffas. Om ditt närmaste distrikt inte har något på programmet just nu, glöm inte att titta på ett distrikt i närheten för att se om det finns aktiviteter som passar dig där istället.
Om du har en brådskande fråga, eller mot förmodan inte fått svar från din distriktssamordnare, kontakta gärna kansliet direkt på telefonnummer 031-387 57 57 eller kansliet@spadbarnsfonden.se.

Ladda ner en förteckning över distriktsamordnarna.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search