Bli månadsgivare - Autogiro

Alla bidrag till vår verksamhet är viktiga. Stöd oss genom att bli månadsgivare, kontinuerliga små donationer gör stor skillnad!

Som månadsgivare till Spädbarnsfonden, via autogiro,  hjälper du oss att hålla nere våra kostnader. Vi kan då planera och utöka vår stödverksamhet och bidra med mer pengar till forskning om spädbarnsdöd. 

Det är enkelt att bli månadsgivare via digital signering!

För  att bli månadsgivare behöver du fylla i ett formulär, ett så kallat e-medgivande. Klicka på formuläret till vänster  och följ bara anvisningarna.

Jag vill hellre skriva ut en autogironmälan och posta till er

Har du inte möjlighet att fylla i formuläret via datorn eller signera ett medgivande för autogiro online, går det bra att skriva ut och fylla i blanketten nedan och posta den till oss. Eller skanna blanketten och skicka via e-post till oss.

Betala Spädbarnsfondens medlemsavgift via autogiro

Du kan även välja att betala din medlemsavgift via autogiro. Väljer du att bli månadsgivare och redan är medlem, kan du bara välja JA på frågan om att betala årsavgiften via AG på ovanstående formulär, eller e-medgivande. Vill du inte bli månadsgivare, men är medlem och önskar betala årsavgiften via autgiro kan du fylla i nedanstående formulär eller e-medgivande:


Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search