fbpx

Distrikt

Distriktverksamhet

Spädbarnsfondens lokala verksamhet är indelad enligt länsuppdelning. Varje lokalt distrikt har en eller flera distriktssamordnare och de större distrikten har även en arbetsgrupp med volontärer. I de distrikt som saknar en distriktssamordnare, finns oftast kontaktpersoner.

Det kan vara en vändpunkt för många föräldrar i sorg att få chansen att träffa andEn öppen träff är ett tillfälle då du kan träffa andra föräldrar som också förlorat barn. Vi brukar tända ljus för våra saknade barn, vi pratar om det som känns aktuellt just där och då, vi fikar. Antalet deltagare varierar från gång till gång.

Öppen träff
En öppen träff är ett tillfälle då du kan träffa andra föräldrar som också förlorat barn. Vi brukar tända ljus för våra saknade barn, vi pratar om det som känns aktuellt just där och då, vi fikar. Antalet deltagare varierar från gång till gång.

Samtalsgrupp
En samtalsgrupp innebär fem träffar som hör ihop, med olika teman varje gång. Det är samma familjer som kommer alla gångerna och man anmäler sig till att delta i dessa träffar. Samtalsgrupper håller vi när vi fått ihop tillräckligt många familjer.

Om man vill gå i samtalsgrupp vill vi att man är medlem i Spädbarnsfonden. Du får gärna komma på en öppen träff eller två. För fortsatt deltagande löser du medlemsavgift hos oss i Spädbarnsfonden.

Familjehelg
Varje år arrangerar vi en familjehelg där familjer från hela Sverige träffas. Under helgen arrangerar vi samtalsgrupper med olika teman, aktiviteter för hela familjen och minnesstunder för de saknade barnen. Helgen är ett fint tillfälle att träffa andra som upplevt samma sak samt att knyta nya kontakter. Här kan du läsa mer om familjehelgen.

Kontaktuppgifter
Kansli: kansliet@spadbarnsfonden.se.
Telefon: 031-387 57 57 eller 0707-773 440

Stödsamordnare: Camilla Skoglund,  telefon: 0706-595 888

Ladda ner en förteckning över distriktsamordnarna.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0