fbpx

Distrikt

Distriktverksamhet

Spädbarnsfondens lokala verksamhet är indelad enligt länsuppdelning. Varje lokalt distrikt har en eller flera distriktssamordnare och de större distrikten har även en arbetsgrupp med volontärer. I de distrikt som saknar en distriktssamordnare, finns oftast kontaktpersoner. När du blir medlem i Spädbarnsfonden, blir du kontaktad av en stödperson som bor närmast dig, om du väljer att bli kontaktad när du ansöker om att bli medlem.

Det kan vara en vändpunkt för många föräldrar i sorg, att få chansen att träffa andra som har liknande erfarenheter som sig själv. På många ställen i landet ordnas därför lokala samtalsgrupper, minnesstunder och öppna träffar. Du får gärna komma på någon/några av våra aktiviteter för att prova på. För fortsatt deltagande löser du medlemsavgift hos oss i Spädbarnsfonden.

På nationell nivå, arrangeras varje år en så kallad ”familjehelg” där familjer från hela Sverige träffas. Om ditt närmaste distrikt inte har något på programmet just nu, glöm inte att titta på ett distrikt i närheten för att se om det finns aktiviteter som passar dig där istället.
Kontakta gärna Camilla Skoglund, vår stödsamordnare, Telefonnummer stödsamordnare: 0706-595888 om du behöver stöd eller har frågor. Det går så klart bra att kontakta vårt kansli också: Telefonnummer 031-387 57 57, 0707-773440 eller kansliet@spadbarnsfonden.se.

Ladda ner en förteckning över distriktsamordnarna.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0