fbpx

Dalarna

KONTAKT distriktssamordnare

Lina Mörk och Ida Croxford är distriktsamordnare i Dalarna. Marie Ganters är kontaktperson. Om du/ni har frågor, kontakta gärna oss:

dalarna@spadbarnsfonden.se eller Ida Croxford 076 2108582

Att möta andra som har varit i en liknande situation är för många en tröst. Ett sätt att hitta vägar framåt i livet som ska levas, som förälder till ett osynligt barn. Vi i Spädbarnsfonden tror på mötet föräldrar emellan. Att prata och lyssna till andra kan vara ett sätt att stå ut med den fruktansvärda smärtan över att ha mist sitt eller sina älskade barn. Barnen vi alltid har med oss men som inte kan ses med ögat.

Under våren 2018 ordnar vi i Spädbarnsfonden Dalarna olika typer av träffar. Några av träffarna är barnfria medan på andra är barn välkomna. Man väljer själv i den mån man vill delta. Mer information om respektive träff kommer inför varje tillfälle men vi tar gärna emot intresseanmälningar redan nu. Om du har förslag på aktiviteter eller vill vara med i bakgrunden och hjälpa till, är du varmt välkommen.

Aktuellt 2019

Öppen träff 1/12

Välkommen till Spädbarnsfondens öppna träff söndagen den 1 december 2019, KL 15-17, för dig som har mist ett litet barn. Vi träffas i ABF:s lokaler i Borlänge på Vasagatan 27. Det blir en öppen [...]

Öppen träff 20/10

Välkommen till Spädbarnsfondens öppna träff söndagen den 20 oktober 2019, KL 15-17, för dig som har mist ett litet barn. Vi träffas i ABF:s lokaler i Borlänge på Vasagatan 27. Det blir en öppen [...]

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0