fbpx

Dalarna

KONTAKT distriktssamordnare

Lina Mörk och Ida Croxford är distriktsamordnare i Dalarna. Marie Ganters är kontaktperson. Om du/ni har frågor, kontakta gärna oss:

dalarna@spadbarnsfonden.se eller Ida Croxford 076 2108582

Att möta andra som har varit i en liknande situation är för många en tröst. Ett sätt att hitta vägar framåt i livet som ska levas, som förälder till ett osynligt barn. Vi i Spädbarnsfonden tror på mötet föräldrar emellan. Att prata och lyssna till andra kan vara ett sätt att stå ut med den fruktansvärda smärtan över att ha mist sitt eller sina älskade barn. Barnen vi alltid har med oss men som inte kan ses med ögat.

Under våren 2020 ordnar vi i Spädbarnsfonden Dalarna olika typer av träffar. Några av träffarna är barnfria medan på andra är barn välkomna. Man väljer själv i den mån man vill delta. Mer information om respektive träff kommer inför varje tillfälle men vi tar gärna emot intresseanmälningar redan nu. Om du har förslag på aktiviteter eller vill vara med i bakgrunden och hjälpa till, är du varmt välkommen.

Utöver de aktiviteter som anges nedan kommer vi arrangera: Informationscafé, april, Borlänge. Denna träff vänder sig till alla, inte bara oss som har förlorat ett litet barn. Ett informationscafé där vi berättar om Spädbarnsfondens verksamhet. Mer information kommer via Facebook senare.

HLR kurs, maj: Vi planerar en första hjälpen kurs med fokus på bebis och barn. Att gå en kurs i Barn- och Bebis-HLR och första hjälpen hjälper dig att känna dig trygg och vågar agera i en akut situation. Vi vet att många som har förlorat barn kan känna en oro för sina levande barn. Vi vill därför erbjuda en HLR kurs i en trygg miljö med andra som delar liknande erfarenheter. Kursen är heltäckande och innehåller både teori och praktiska övningar som gör att dina kunskaper sätter sig i muskelminnet.

 

Verksamheten delfinansieras med bidrag från Region Dalarna

Aktuellt 2020

page 1 of 3
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text. captcha txt
0