fbpx

Solvändan

Solvändan är namnet på en insamlingskampanj till forskning om spädbarnsdöd. Den startades 2012 och hade under tio år en egen hemsida där föräldrar och som mist ett litet barn kunde starta en egen insamling. Hösten 2022 togs en ny insamlingsplattform i bruk och www.solvanda.nu stängdes ner på grund av många tekniska problem. Vi hoppas att den nya insamlingsplattformen ska kunna vara ett sätta att fortsätta med sin solvända. För er som inte vill flytta över den så går det bra att få allt material sparat som en pdf-fil.

Vad händer med insamlingen som jag startade på solvändan.nu?
De insamlingar som startades under 2022 har flyttats över till den nya sidan: https://insamlingar.spadbarnsfonden.se/ Om du har en insamling som är äldre, flyttar vi gärna över den också. Skriv ett mail till info@spadbarnsfonden.se om att du vill lyfta över din Solvända till den nya plattformen.

Hur lång tid tar det att flytta min solvända till den nya insamlingsplattformen? 
Det tar någon vecka att lyfta över insamlingen.

Vad finns sparat av min Solvända?
Alla texter, bilder, givare och totalsummor är sparade. Obs! Till den nya plattformen kommer bara summan och namnet att kunna följa med. Däremot skickar vi gärna en dokumentation av din Solvända-sida till dig som en pdf-fil. Skriv i så fall till: info@spadbarnsfonden.se

Till dig som fått din Solvända flyttad
Under tiden som vi flyttar över din solvända till nya plattformen. kan du själv gå in på följande sida och fylla i dina uppgifter. Efter en tid kommer du att få ett inloggningsmail till din sida så att du själv kan administrera din text och bild. Men du måste vänta innan solvändan är överflyttad. 
https://insamlingar.spadbarnsfonden.se/sign-up

0