fbpx

Uppland

Foto: Peter Skoglund 

Kontakt distriktsamordnare

Distriktsamordnaren i Uppland heter Kristin Wahl.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 073 593 33 55 (smsa gärna)

E-post: uppsala@spadbarnsfonden.se

För dig som bor i eller i närheten av Uppland bjuder Spädbarnsfonden in till olika aktiviteter under året. En del är bara för vuxna, till andra träffar är både stora och små välkomna. Mer information om de enskilda aktiviteterna kommer fortlöpande. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsmejl. Har ni önskemål om en träff, t.ex. en träff för pappor, en träff för mor- och farföräldrar eller en stor- och liten träff med syskon så hör bara av er!

Oavsett hur och när ditt barn dog och oavsett hur lång tid som har gått – år, månader eller kanske bara veckor är du välkommen att vara med. Vi fikar tillsammans och pratar så mycket som man själv vill. Du som ännu inte kunnat/velat/vågat/känt behov att komma på någon träff är extra välkommen. Kontakta gärna vår distriktssamordnare om du vill prata med någon i närheten av dig.

 

Presentation av Kristin

Jag heter Kristin Wahl. En kort presentation av mig; jag och min man blev medlemmar i spädbarnsfonden 2013 då vi förlorade vår dotter strax före beräknad förlossning. Efter vår dotter har vi fått två levande söner, tillsammans bor vi på landet utanför Uppsala. Till vardags arbetar jag i äldreomsorgen på Uppsala kommun.

Varmt välkommen på våra träffar!

Kristin

Aktuellt

övrig information

Plats för våra öppna träffar:
St. Olofsgatan 18, portkod 7839, högst upp i huset.
Ring Kristin: 073 593 33 55 om du behöver hjälp att hitta rätt.

Samtalsgrupp

Spädbarnsfonden ordnar handledda samtalsgrupper för föräldrar som förlorat barn. Gruppen träffas fem tillfällen och samtalar kring givna ämnen. Att delta i samtalsgrupp är kostnadsfritt, men förutsätter medlemskap i Spädbarnsfonden. Om ni är intresserade av, eller vill veta mer om, att delta i en samtalsgrupp kontakta oss via mail uppsala@spadbarnsfonden.se eller skicka ett sms till Birgitta Persson på tel. 073 – 923 57 83 så hör hon av sig.

Stöd via telefon

Har du mist barn och har behov av att prata med någon? Eller har någon i din närhet förlorat barn och du behöver prata? Du kan alltid mejla till uppsala@spadbarnsfonden.se och uppge ditt telefonnummer så ringer någon av oss upp dig. Vi läser mejlen ett par gånger i veckan.

Facebook

Här når du Spädbarnsfonden Uppsalas Facebookgrupp.

För den som vill stötta

Du som kommit en bit i din egen sorg och vill stötta och hjälpa andra genom att hålla i aktiviteter, vara stödperson eller hjälpa till med annat – stort som smått – är varmt välkommen att höra av dig. Det kanske finns förslag på tema för öppen träff eller intresse för att ordna annan aktivitet, som kransbindning eller minnespyssel tillsammans.

Vi behöver dig som medlem!

Spädbarnsfondens medlemmar är mycket viktiga för föreningens verksamhet. Genom medlemskapet bidrar du till att Spädbarnsfonden kan fortsätta sitt arbete med att stödja dem som mist barn och bidra till forskning om spädbarnsdöd. Det finns två slags medlemskap. Ett för familjer som förlorat barn och ett för dig eller företag/organisationer som vill stödja Spädbarnsfondens verksamhet. Varmt välkommen och tack till dig som redan är medlem. Medlemskapet kostar 400 kr per år och du blir medlem här>>

0
%d bloggare gillar detta: