fbpx

Digital samtalsträff tis 26 mars kl 19-21

 In Blekinge, Dalarna, Gävleborg, Gotland, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Örebro, Östergötland, Skåne, Södermanland, Startsidan, Stockholm, stödsida, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland

Varmt välkommen till en digital träff!
Tisdagen den 26 mars kl.19-21

Nästa träff i Södermanland-Västmanlandsdistriktet är digital, och därför bjuder vi även in dig som tillhör ett distrikt utan egen verksamhet eller som har långt att åka.

För att alla ska få möjlighet att komma till tals är maxantalet är 8 (-10) deltagare och ”först till kvarn” gäller. Det är därför extra viktigt att du meddelar om du får förhinder, så att någon annan kan få din plats.

Tanken är att vi träffas och samtalar om våra saknande barn samt det som känns aktuellt. Träffen inleds med att vi presenterar oss kort för varandra och tänder ljus för våra barn. Om du inte orkar prata så mycket är det givetvis okej. Ibland kan det kännas skönt att bara få lyssna till andra med liknande erfarenheter.

Zoom-länk skickas ut några dagar före träffen. Träffen är syskonfri och det går lika bra att komma själv som tillsammans med ev. partner. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar om träffen.

ANMÄLAN:  sodermanland@spadbarnsfonden.se eller sms till 070-2318188, senast två dagar innan.

Välkommen!

Lina, distriktssamordnare & stödperson
Pia, stödperson

Recent Posts
0
fyra kvinnor, en man och en bebis
%d bloggare gillar detta: