fbpx

Västerbotten

Kontakt distriktsamordnare

Miriam Erixon
Tel: 072-5776491
Mejl: vasterbotten@spadbarnsfonden.se
Facebook: https://www.facebook.com/spadbarnsfondenvasterbotten/

Miriam heter jag och är Distriktssamordnare i Västerbotten. Du som förlorat ett barn, eller är anhörig till någon som förlorat – välkommen att höra av dig för stöd eller information om samtalsträffar. Om du vill talas vid på telefon så maila gärna med en tid som passar dig att bli uppringd på.

Presentation

Vintern 2015 väntade jag mitt första barn. En kväll i slutet av graviditeten var hon stilla i min mage och känslan av att något var fel stegrades med varje desperat försök att få henne att röra sig. Väl på sjukhus fick vi beskedet att barnets hjärta slutat slå i min mage. Ellie föddes alldeles tyst och stilla och det vackraste lilla barn jag någonsin sett lades upp på mitt bröst. Sedan dess har evig kärlek och den största sorg fått dela plats i mig.

Spädbarnsfondens samtalsgrupp, och de fina mötena med andra människor som delade erfarenheten att förlora sitt älskade barn, gav stöd och hjälpte mig hitta ett sätt att leva med sorgen. Nu hoppas jag i mitt arbete som distriktssamordnare och samtalsledare kunna hjälpa andra.

Aktuellt

0
%d bloggare gillar detta: