fbpx

Stockholm

Kontakt Stockholmsgruppen

I Stockholm är vi flera som är aktiva med att ordna träffar, minnesstunder, kolla mailen med flera aktiviteter. Prenumera gärna på vårt nyhetsbrev, gilla vår facebook-sida Spädbarnsfonden Stockholm så vet du vad som händer i Stockholmsområdet. Carita Westergren är samordnare för Stockholmsgruppen. Vi har en ny lokal på Tantogatan 41 på Södermalm där vi kommer ha samtalsgrupper, tematräffar, pyssel, bokträffar med mera.

Om du/ni har frågor, kontakta gärna oss:

stockholm@spadbarnsfonden.se eller carita.westergren@spadbarnsfonden.se 

På gång i Stockholm

Glöm inte anmäla dig till carita.westergren@spadbarnsfonden.se så att vi vet hur många som kommer. Du kan också skriva till oss om du är intresserad av att vara med i en kommande samtalsgrupp eller bara vill veta mer.

övrig information

Att delta i samtalsgrupp är kostnadsfritt, men förutsätter medlemskap i Spädbarnsfonden. Läs mer här >>

För den som vill stötta

Du som kommit en bit i din egen sorg och vill stötta och hjälpa andra genom att hålla i aktiviteter, vara stödperson eller hjälpa till med annat – stort som smått – är varmt välkommen att höra av dig. Det kanske finns förslag på tema för öppen träff eller intresse för att ordna annan aktivitet, som kransbindning eller minnespyssel tillsammans.

Vi behöver dig som medlem!

Spädbarnsfondens medlemmar är mycket viktiga för föreningens verksamhet. Genom medlemskapet bidrar du till att Spädbarnsfonden kan fortsätta sitt arbete med att stödja dem som mist barn och bidra till forskning om spädbarnsdöd.  Varmt välkommen och tack till dig som redan är medlem. Medlemskapet kostar 200 kr per år, läs mer här>>

Minnespåsar till föräldrar

Spädbarnsfonden har tagit fram en enkel vit tygpåse med information som kan underlätta för vården att ge föräldrar ett bra bemötande vid förlust av barn och hjälpa dem samla minnen av sitt barn. Bidra gärna till insamlingen för minnespåsarna på Föreningsinsamling samt sprid gärna information om insamlingen.

0