fbpx

Stockholm

Har du mist barn och vill träffa andra i samma situation och delta i träffar, samtalsgrupper och minnesstunder så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi vet hur viktigt det kan vara att få utbyta erfarenheter och känna att man inte är ensam. Oavsett hur och när ditt barn dog och oavsett hur lång tid som har gått är du välkommen att vara med.

Du som kommit en bit i din egen sorg och vill stötta och hjälpa andra genom att hålla i aktiviteter, vara stödperson eller hjälpa till med annat – stort som smått – är varmt välkommen att höra av dig.

Kontakt: stockholm@spadbarnsfonden.se

Facebook: Spädbarnsfonden Stockholm>>

Nyhetsmejl: Anmäl via Spädbarnsfondens hemsida>>

Aktuellt 2019

övrig information

Att delta i samtalsgrupp är kostnadsfritt, men förutsätter medlemskap i Spädbarnsfonden. Läs mer här >>

För den som vill stötta

Du som kommit en bit i din egen sorg och vill stötta och hjälpa andra genom att hålla i aktiviteter, vara stödperson eller hjälpa till med annat – stort som smått – är varmt välkommen att höra av dig. Det kanske finns förslag på tema för öppen träff eller intresse för att ordna annan aktivitet, som kransbindning eller minnespyssel tillsammans.

Vi behöver dig som medlem!

Spädbarnsfondens medlemmar är mycket viktiga för föreningens verksamhet. Genom medlemskapet bidrar du till att Spädbarnsfonden kan fortsätta sitt arbete med att stödja dem som mist barn och bidra till forskning om spädbarnsdöd.  Varmt välkommen och tack till dig som redan är medlem. Medlemskapet kostar 400 kr per år, läs mer här>>

Minnespåsar till föräldrar

Spädbarnsfonden har tagit fram en enkel vit tygpåse med information som kan underlätta för vården att ge föräldrar ett bra bemötande vid förlust av barn och hjälpa dem samla minnen av sitt barn. Bidra gärna till insamlingen för minnespåsarna på Föreningsinsamling samt sprid gärna information om insamlingen.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0