Medlemskap

Bli medlem i Spädbarnsfonden och stöd vår verksamhet. Medlemskapet kostar 400 kronor per familj och år. Vi har ett medlemsskap, men du kan naturligtvis bli medlem även om du själv inte har förlorat ett barn, kanske är du anhörig, vän eller någon som vill stötta Spädbarnsfondens verksamhet.

Spädbarnsfondens verksamhet är omfattande. Föreningen har lokala stöddistrikt runt om i landet. I många distrikt anordnas samtalsgrupper för dem som har förlorat barn, öppna träffar och minnesstunder. Varje sommar anordnas en familjehelg för medlemmar som har förlorat barn, en helg med gemenskap och samtal i fokus. Har du förlorat ett litet barn, kan du välja att bli kontaktad av en stödperson i ditt närmaste stöddistrikt, det är bara att kryssa i det alternativ du önskar i nedanstående formulär. Är du anhörig, erbjuder vi stöd genom vårt slutna webforum>>

 

Hjälp oss att hjälpa fler genom att stötta föreningen genom ditt medlemskap.

Betalningsanvisning skickas med din medlemsförsändelse som innehåller ditt medlemsnummer och informationsmaterial. Tack för din medlemsansökan!

Kontaktuppgifter medlem 1: (Förälder som har förlorat barn eller för dig som vill stödja föreningen)

Kontaktuppgifter medlem 2: (vårt medlemskap innefattar hela familjen, här kan ni tex skriva förälder 2 eller partner)

Adressuppgifter

Varför vill jag bli medlem:

Jag har förlorat ett barnJag är anhörigJag vill stödja Spädbarnsfonden

Frivilliga uppgifter för dig som förlorat ett barn:

Barnet/Barnen:

Född:
Död:
Vill du berätta mer om ditt barn och vad som hänt er? :

Jag godkänner att Spädbarnsfonden sparar de frivilliga uppgifterna jag skrivit ovan i min medlemsbild i medlemsregistret.Jag godkänner inte att Spädbarnsfonden sparar de frivilliga uppgifterna jag skrivit ovan i min medlemsbild i medlemsregistret.

Om du har förlorat ett barn, vill du att någon kontaktar dig från ditt närmaste stöddistrikt?:

Nej tack, jag har redan kontakt med en stödperson från SpädbarnsfondenJa tack, gärna via e-postJa tack, gärna via telefonNej tack, jag vill inte bli kontaktad

Jag har inte förlorat barn men vill gärna bli kontaktad av kansliet:

Ja tackNej tack

Vill du hjälpa föreningen nu eller i framtiden på något sätt?

Beskriv hur:

Jag godkänner att Spädbarnsfonden och Fundrisingbyrån samarbetar och att de på uppdrag av Spädbarnsfonden eventuellt kan komma att kontakta mig.

NejJa

--
Medlem

Läs mer om hur Spädbarnsfonden lagrar personuppgifter utifrån personuppgiftslagen intregritespolicy och juridisk information.Jag har tagit del av hur Spädbarnsfonden hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och i och med att klicka på knappen "bli medlem" nedan, godkänner jag att mina personuppgifter sparas i Spädbarnsfondens medlemsregister, under den tid jag väljer att vara medlem.

Anmälan till Spädbarnsfondens nyhetsbrev

* obligatorisk uppgift
Läs mer om hur Spädbarnsfonden lagrar personuppgifter utifrån personuppgiftslagen intregritespolicy och juridisk information.Jag har tagit del av hur Spädbarnsfonden hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och i och med att klicka på knappen “skicka anmälan” nedan, godkänner jag att min e-postadress sparas i vald sändlista, under tiden jag väljer att vara prenumerant.


Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search