fbpx

Västra götaland

KONTAKT Distriktsamordnare

Om du vill ha information om aktiviteter i Västra Götaland, kontakta distriktsamordnare Martin Larsson eller Emma Waltilla.

E-post: vastragotaland@spadbarnsfonden.se
Facebook>>

Presentation av distriktsamordnare

I Västra Götaland är Martin Larsson och Emma Waltilla distriktsamordnare.

Jag heter Martin Larsson och är sedan hösten 2018 distriktssamordnare i Västra Götaland. Den 15 April 2013 kom min, och min sambo Sofias, första barn Iris till världen. Efter några dagars kamp för syresättning, efter mykoniumaspiration, och med en svårdiagnostiserad magsjukdom lämnade hon oss den 19 april. I den svåra sorgen och förtvivlan har Spädbarnsfonden med öppna hus och samtalsgrupper varit det enskilt viktigaste för mig. Iris har idag två bröder, fyra och ett år gamla, som ser fram emot boende i Ingared utanför Alingsås (okt ’18). Jag arbetar som lärare på Göteborgs Folkhögskola, tycker om att spela trummor och försöker hantera åldrandet med löpning och yoga.

Jag heter Emma Waltilla och är sedan hösten 2021 distriktssamordnare i Västra Götaland. Sommaren 2016 förlorade jag och min man Peter vårt första barn, Elsa, i magen i vecka 30. Hon dog på grund av proppar i moderkakan. Vi kom tidigt i kontakt med Spädbarnsfonden där vi fick ovärderligt stöd genom öppna träffar och sluten samtalsgrupp. Elsa har senare fått två småbröder, Hugo, snart 4 år och Frans, snart 10 månader. Jag bor i Göteborg och arbetar som operationssjuksköterska vid Drottning Silvias barnsjukhus.

Här finns vi 

Många av träffarna hålls i vår föreningslokal på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg, och medlemmarna kommer från stor-Göteborg, hela Västra Götaland och från norra Halland. Vi försöker i den mån vi kan att sprida aktiviteterna i distriktet och hjälper gärna till att förmedla kontakter med er och andra drabbade familjer just där ni bor.

Spädbarnsfonden Västers lokal ligger på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg.

Aktuellt

Minnesstund 5/11

När: Lördagen den 5/11 kl. 14:00. Var: Johannebergs kyrka med efterföljande fika i församlingshemmet. Det är snart tid för vår traditionella minnesstund vid allhelgona! Föräldrar, barn, anhöriga [...]

page 1 of 3

 

0
%d bloggare gillar detta: