fbpx

Västra götaland

KONTAKT Distriktsamordnare

Om du vill ha information om aktiviteter i Västra Götaland, kontakta distriktsamordnare Martin Larsson eller Elin Myhr.

E-post: vastergotland@spadbarnsfonden.se
Facebook>>

Presentation av distriktsamordnare

I Västra Götaland är Martin Larsson och Elin Myhr som distriktsamordnare.

Jag heter Martin Larsson och är sedan hösten 2018 distriktssamordnare i Västra Götaland. Den 15 April 2013 kom min, och min sambo Sofias, första barn Iris till världen. Efter några dagars kamp för syresättning, efter mykoniumaspiration, och med en svårdiagnostiserad magsjukdom lämnade hon oss den 19 april. I den svåra sorgen och förtvivlan har Spädbarnsfonden med öppna hus och samtalsgrupper varit det enskilt viktigaste för mig. Iris har idag två bröder, fyra och ett år gamla, som ser fram emot boende i Ingared utanför Alingsås (okt ’18). Jag arbetar som lärare på Göteborgs Folkhögskola, tycker om att spela trummor och försöker hantera åldrandet med löpning och yoga.

Elin Myhr heter jag och är distriktssamordnare från våren 2020. Jag och min sambo Niklas har tillsammans tre pojkar. Charlie som är född 2014, Vide som föddes stilla i v. 28 mars 2016 och Henry som föddes i slutet på 2017. Vi sökte svar men fick aldrig veta varför Vide dog. Efter att vi förlorade honom vändes hela världen upp och ned, sorgen var enorm. Jag sökte stöd och hjälp att hantera sorgen. Genom Spädbarnsfonden fick jag ett enormt stöd och kände snabbt att när jag tagit mig längre i sorgearbetet ville jag vara delaktig och ge stöd åt andra som förlorat sitt barn. Jag är ursprungligen från Karlstad men har bott i Göteborg i 10 år och vi har nyligen köpt ett hus i Askim. Jag arbetar som distriktssköterska på en vårdcentral i närheten. När det finns lite tid över tycker jag om att äta gott, resa, inreda och gymma.

Här finns vi 

Många av träffarna hålls i vår föreningslokal på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg, och medlemmarna kommer från stor-Göteborg, hela Västra Götaland och från norra Halland. Vi försöker i den mån vi kan att sprida aktiviteterna i distriktet och hjälper gärna till att förmedla kontakter med er och andra drabbade familjer just där ni bor.

Spädbarnsfonden Västers lokal ligger på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg.

Aktuellt 2020

Samtalsgrupp våren 2020

Under våren anordnar Spädbarnsfonden Västra Götaland en samtalsgrupp för föräldrar som mist barn i magen, vid förlossningen eller under de första åren. Träffarna är barnfria och man är välkommen [...]

 

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text. captcha txt
0