fbpx

Västra götaland

KONTAKT Distriktsamordnare

Om du vill ha information om aktiviteter i Västra Götaland, kontakta distriktsamordnare Martin Larsson eller Hanna Gustafsson.

E-post: vastergotland@spadbarnsfonden.se
Facebook>>

Telefon till Hanna: 0702182597 (nås bäst kvällstid eller på sms)

Presentation av distriktsamordnare

Jag heter Martin Larsson och är sedan hösten 2018 distriktssamordnare i Västra Götaland. Den 16 April 2013 kom min, och min sambo Sofias, första barn Iris till världen. Efter några dagars kamp för syresättning, efter mykoniumaspiration, och med en svårdiagnostiserad magsjukdom lämnade hon oss den 19 april. I den svåra sorgen och förtvivlan har Spädbarnsfonden med öppna hus och samtalsgrupper varit det enskilt viktigaste för mig. Iris har idag två bröder, fyra och ett år gamla, som ser fram emot boende i Ingared utanför Alingsås (okt ’18). Jag arbetar som lärare på Göteborgs Folkhögskola, tycker om att spela trummor och försöker hantera åldrandet med löpning och yoga.  // Martin

Hej! Jag heter Hanna Gustafsson och är ny Distriktsamordnare för Västra Götaland. Jag kom i kontakt med spädbarnsfonden våren 2013 efter att vår förstfödda dött i magen i v 39. Alma föddes den 2 februari 2013. Det hjälpte oss mycket i vår sorg och att få träffa andra i samma situation var vår räddning. Jag bor i Rensvist utanför Vårgårda med min sambo Johan, våra 2 pojkar Gustav (2014) och Ludvig (2016) och våra 4 katter. Jag har i många år jobbat som kyrkogårdsvaktmästare men är nu tjänstledig och studerar till Tandsköterska. På fritiden spelar jag fotboll i div 4. Tack för förtroendet att bli Distriktsamordnare. // Hanna 

Var finns vi? 

Många av träffarna hålls i vår föreningslokal på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg, och medlemmarna kommer från stor-Göteborg, hela Västra Götaland och från norra Halland. Vi försöker i den mån vi kan att sprida aktiviteterna i distriktet och hjälper gärna till att förmedla kontakter med er och andra drabbade familjer just där ni bor.

Spädbarnsfonden Västers lokal ligger på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg.

Aktuellt 2018

Varmt välkommen på våra träffar som minnesstunder, samtalsgrupper och andra aktiviteter. Det är både nydrabbade och de som varit medlemmar en längre tid som kommer till de olika träffarna. Det kan vara skönt att träffa andra i liknande situation som vet vad man pratar om och som vet vad man går igenom.

Tveka inte att höra av dig om du vill prata med någon eller bara undrar över något. Vi gör så gott vi kan för att hjälpa till där vi kan. Kontakta gärna våra distriktssamordnare om du vill prata med någon i närheten av dig.

Öppen träff 14 juli

Datum: Söndag 14 juli 2019 Tid: Kl. 11-14 Plats: Amerikagatan 1, Göteborg Andra söndagen i månaden har vi en öppen träff där du är välkommen att komma och prata och fika en stund. Ingen [...]

Våravslutning 25 maj

Lördag 25 maj, 2019, kl. 11.00 Välkommen till vår traditionella våravslutning. Vi träffas på gräsmattan nedanför Björngårdsvillan i Slottsskogen. Ta gärna med dig picknickkorgen. Alla är varmt [...]

Pärlkväll 15 maj

Datum: onsdag 15 maj 2019 Tid: 18:30- 21.00 Plats: Millefiori, Haga Nygata 10. Kostnad: 100kr/pers (Ta med 100kr kontant för deltagaravgiften – Material kan betalas med kort) Välkommen på [...]

övrig information

Aktivitetsgruppen söker nya medlemmar!

Spädbarnsfonden Västra Götaland är ett stort distrikt som arrangerar ett flertal olika aktiviteter som öppet hus, SoL-träffar, samtalsgrupper och minnesstunder. Just nu är vi i behov av fler engagerade medlemmar som kan hjälpa till med stort och smått.

Om du känner att det låter som något för dig skicka ett mejl till oss.

 

Lokala träffar

Känner du att det är för långt att åka till lokalen i Göteborg, men ändå vill träffa andra drabbade familjer? Hör av dig till oss om du vill hålla i eller delta på en lokal träff! Vi förmedlar gärna kontakter och ordnar informationsspridning om lokala träffar via Spädbarnsfonden Västra Götalands hemsida samt i nyhetsmejlsutskick.

GLÖM INTE! Anmäl er i tid till de aktiviteter ni vill delta i.

Anmäl er alltid på vastergotland@spadbarnsfonden.se

Öppet hus är öppet för alla men till träffar och samtalsgrupper ser vi helst att du är eller så småningom blir medlem i Spädbarnsfonden.

SKÄNKA EN GÅVA

Vill du skänka pengar till vår verksamhet? Swishnr: 900-2122

SMS-gåvor – Nu kan du på ett enkelt sätt hjälpa oss att hjälpa!

Spädbarnsfonden Västra Götaland ett SMS-nummer för att underlätta för dem som vill skänka en gåva till våra insamlingar och vår verksamhet.

Smsa texten: spf 50 eller spf 100 till nr 72970 om du vill skänka 50 eller 100 kronor. Skriv:spf (mellanslag) 50 eller spf (mellanslag) 100

Ett litet bidrag som betyder så mycket!

Vi samlar in pengar för att kunna tillverka fler  minnespåsar som lämnas till förlossningsavdelningar, med innehåll som exempelvis material för hand- och fotavtryck.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0