fbpx

Västra götaland

KONTAKT Distriktsamordnare

Om du vill ha information om aktiviteter i Västra Götaland, kontakta distriktsamordnare Martin Larsson eller Hanna Gustafsson.

E-post: vastragotaland@spadbarnsfonden.se
Facebook>>

Presentation av distriktsamordnare

I Västra Götaland är Martin Larsson och Hanna Gustafsson som distriktsamordnare.

Jag heter Martin Larsson och är sedan hösten 2018 distriktssamordnare i Västra Götaland. Den 15 April 2013 kom min, och min sambo Sofias, första barn Iris till världen. Efter några dagars kamp för syresättning, efter mykoniumaspiration, och med en svårdiagnostiserad magsjukdom lämnade hon oss den 19 april. I den svåra sorgen och förtvivlan har Spädbarnsfonden med öppna hus och samtalsgrupper varit det enskilt viktigaste för mig. Iris har idag två bröder, fyra och ett år gamla, som ser fram emot boende i Ingared utanför Alingsås (okt ’18). Jag arbetar som lärare på Göteborgs Folkhögskola, tycker om att spela trummor och försöker hantera åldrandet med löpning och yoga.

 

Jag heter Hanna Gustafsson och är distriktsamordnare för Västra Götaland. Jag kom i kontakt med Spädbarnsfonden våren 2013 efter att vår förstfödda dött i magen i v 39. Alma föddes den 2 februari 2013. Det hjälpte oss mycket i vår sorg och att få träffa andra i samma situation var vår räddning. Jag bor i Rensvist utanför Vårgårda med min sambo Johan, våra 2 pojkar Gustav (2014) och Ludvig (2016) vår dotter Lovis (2020) och våra 3 katter. Jag jobbar som kyrkogårdsvaktmästare och jobbar även extra som tandsköterska ibland. På fritiden spelar jag fotboll i div 4

Här finns vi 

Många av träffarna hålls i vår föreningslokal på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg, och medlemmarna kommer från stor-Göteborg, hela Västra Götaland och från norra Halland. Vi försöker i den mån vi kan att sprida aktiviteterna i distriktet och hjälper gärna till att förmedla kontakter med er och andra drabbade familjer just där ni bor.

Spädbarnsfonden Västers lokal ligger på Amerikagatan 1 i Majorna, Göteborg.

Aktuellt 2021

 

0
%d bloggare gillar detta: