fbpx

Kalmar

KONTAKT distriktssamordnare

I Kalmar är Elin Blent distriktsamordnare.

E-post: kalmar@spadbarnsfonden.se

Tel: 0702838179

Facebook: https://www.facebook.com/spadbarnsfondenkalmar/

Presentation Av Elin

Jag har 4 barn på jorden och en flicka bland molnen.

Den 10 december 2013 var vi med om samma mardröm som många av er varit med om. Vår lilla dotter Elsa hade somnat in i min mage i vecka 39+4 och föddes stilla. Det var en otroligt tuff period och jag kände mig väldigt ensam I sorgen. Jag sökte mig då till Spädbarnsfonden och trots att Kalmar inte hade någon distriktssamordnare eller träffar fick jag ett otroligt stöd av andra medlemmar runt om i landet.

Där och då kände jag att det finns så mycket att göra för andra i den svåra situation man hamnar i när man förlorar ett litet barn.

Jag är nu en aktiv medlem i Spädbarnsfonden och kommer jobba för att det ska finnas träffar och aktiviteter i och omkring Kalmar då jag vet att behovet är stort. Målet är att kunna träffas iallafall en gång i månaden. 

Till vardags arbetar jag på kvinnokliniken i Kalmar (förlossning, BB,gyn) som undersköterska och arbetar även där för medvetenhet, förbättringar och bemötande av de föräldrar som förlorat sitt lilla barn och även för förbättringar för oss som sjukvårdspersonal i vårt omhändertagande.

Jag är även certifierad handledare inom sorgbearbetning på svenska sorginstitutet i Stockholm.

Vill ni komma i kontakt med mig går det bra att skicka direktmeddelande från denna sida eller maila mig på; kalmar@spadbarnsfonden.se det går även bra att ringa mig på 0702838179, men enklast är att skicka mig ett mail om att ni vill bli kontaktade via telefon och era uppgifter så ringer jag upp. Jag läser mailen minst en gång per dag.

Varma hälsningar Elin/Distriktssamordnare Kalmar län

Aktuellt

0
%d bloggare gillar detta: