fbpx

Skåne

Mötesplatser i Skåne med start januari 2024

Äntligen bjuder Spädbarnsfonden in till träffar för er föräldrar och anhöriga i Skåneregionen. Vi hoppas att vårens träffar kan bli mötesplatser för ett ökat engagemang och en plats att dela berättelserna om våra barn. Vi erbjuder två öppna träffar med ljuständning och delande, samt en informationsträff där vi i styrelsen berättar om föreningen. Vi hoppas också kunna erbjuda någon form av minnesstund och familjepicknick i vår. Oavsett när du miste barn, om det var länge sedan eller nyligen, är du välkommen till våra träffar.
Varmt välkommen!

För närvarande är föreningens stödsamordnare ansvarig för distriktets verksamhet. Kontakta oss om du vill veta mer om vad som händer och vem du kan prata med i närheten av dig.
E-post: stod@spadbarnsfonden.se

Öppna träffar under våren 2024
Tid: 17 mars kl.13.00-15.00 OBS! NY tid och 14/4 kl 13-15
Plats: Sensus, Södra Vallgatan 5, Malmö.

Vi bjuder in till två öppna träffar i vår där vi pratar om våra barn vi förlorat. Vi fikar och tänder ljus tillsammans. Vi delar erfarenheter med andra i samma situation. Man pratar så mycket eller lite som man önskar, ibland kan det kännas skönt att bara lyssna till andras upplevelser. Det har ingen betydelse om du nyligen mist ditt barn eller om det gått en tid – alla är lika välkomna. Av hänsyn till nydrabbade som eventuellt kan tycka att det är jobbigt att träffa barn, så är träffen syskonfri. Gravida är välkomna.
Föreningen bjuder på fika. Meddela gärna om du önskar kaffe eller te och eventuella allergier.
Ansvariga för träffarna är: Ann Larsson och Camilla Lindberg Simonsson
Frågor eller funderingar välkommen att kontakta stödsamordnare Ann Larsson via e-post: stod@spadbarnsfonden.se eller tel: 070-659 58 88

Öppen träff (istället för informationsträff om Spädbarnsfonden) 11/2
Tid: söndag 11 februari kl 13-15
Plats: Sensus, Södra Vallgatan 5, Malmö.
En öppen träff där vi pratar om våra barn vi förlorat. Vi fikar och tänder ljus tillsammans. Vi delar erfarenheter med andra i samma situation. Man pratar så mycket eller lite som man önskar, ibland kan det kännas skönt att bara lyssna till andras upplevelser. Det har ingen betydelse om du nyligen mist ditt barn eller om det gått en tid – alla är lika välkomna. Av hänsyn till nydrabbade som eventuellt kan tycka att det är jobbigt att träffa barn, så är träffen syskonfri. Gravida är välkomna.
Intresseanmälan tas tacksamt emot så vi kan planera fikat.

Vi som leder träffen är Emelie och Carita
stod@spadbarnsfonden.se

Aktuellt

0
%d bloggare gillar detta: