fbpx

Starta en egen insamling

Vill du starta en egen insamling?

Du kan privat, med vänner eller ett företag starta och driva din egen insamling. Du kan tex starta en insamling i ett saknat barns namn. Kanske vill du starta en insamling för att samla in pengar till forskning eller stödverksamheten? Du kanske vill springa ett motionslopp, anordna en konsert eller anta en utmaning för att samla in pengar till Spädbarnsfonden? Vi samarbetar med Zohero/Föreningsinsamling.se som erbjuder bra lättillgänglig teknik och användarvänliga sidor för att lätt kunna starta egna insamlingar.

Theas änglarKrister Arnell, berätta om Theas änglar!
– Jag och min fru Anja förlorade vår dotter Thea 2007. Jag började fundera på vad man kunde göra för att hålla hennes minne vid liv, samtidigt som jag ville hjälpa andra. Min fru och jag gillar att träna, bland annat cyklar vi mycket och ur det intresset kom vi på idén med att cykla Halvvättern och samtidigt samla in pengar till forskning, berättar Krister och fortsätter:

Sagt och gjort, 2016 samlade ihop ett kompisgäng som under året tränade tillsammans och i juni följande år cyklade vi Halvvättern för första gången (150 km). I somras körde vi igen, och vi har som mål att köra kommande sommar också.

Patrik Jarnstam sprang 25 mil för Spädbarnfonden
Patrik springer i målHär möter vi långdistanslöparen Patrik Jarnstam som i augusti sprang hela vägen från hemmet i Karlstad till Spädbarnsfondens familjehelg i Uddevalla. En sträcka på ca 25 mil, nu uppdelad så att han under en veckas tid sprang tre mil varje dag. Det motsvarar ett Lidingölopp om dagen. Patriks insamlingssida>>

 

Läs mer om Krister och Patrik här>>

Hur stor del av gåvan går till Spädbarnsfonden?

Transaktionsavgiften som tredje part tar ut i administrationskostnader är 6,25% inklusive moms. Det innebär att 93,7% av gåvan går till ändamålet.

Av 100 kr går alltså 6,25kr till Föreningsinsamling och 93,75kr går till Spädbarnsfonden.

Vill du hellre ge en gåva utan transaktionskostnader, går det utmärkt, sätt in din gåva direkt till vårt 90-konto BG: 900-2122 och eller SWISH:9002122 märk gåvan med tex: Forskning, stödverksamhet eller Minnespåsar.

Vill du bidra till Spädbarnsfondens insamling på Föreningsinsamling utan att starta en egen utmaning/insamling så går det utmärkt! Bli en av våra hjältar du också! 

0
%d bloggare gillar detta: