Vid jul och andra högtider, blir det ofta ännu tydligare att någon saknas runt bordet. Att tillsammans nämna den man saknar och få bevis på att fler minns är väldigt värmande. En fin och omtänksam gåva och samtidigt stödjer du Spädbarnsfondens viktiga arbete.

Du får ett digitalt gåvobevis att själv skriva ut och ge eller mejla till mottagaren.

OBS! När du har fyllt i formuläret, öppnas automatiskt en sida där du kan ladda ned ditt gåvobevis direkt. Om gåvobeviset inte skulle komma upp automatiskt, kontakta oss och uppge ditt namn kansliet@spadbarnsfonden.se , så mailar vi gåvobeviset till dig.

 

Fyll i formuläret nedan:

Till: (obligatorisk)

Från:

Här skriver du den hälsning eller text du vill skall stå med på gåvobeviset:

Skriv Gåvobelopp (obligatorisk) (kr) Alla gåvor tas emot med stor tacksamhet, minsta gåvobelopp är 20kr.

Du kan välja mellan att betala via vårt Bankgiro eller betala via swish. Du kommer inte att få ett mail med betalningsinfon, utan använd eller skriv ned betalningsinformation här nedan. Vid betalning ange referens: Gåvobevis samt givarnamn. Välj ett betalningsalternativ nedan:
Jag betalar in direkt till Bankgiro: 900-2122
Jag betalar direkt till swishnr: 900 21 22


Givarens uppgifter:

Din epost (obligatorisk)

Läs mer om hur Spädbarnsfonden lagrar personuppgifter utifrån personuppgiftslagen intregritespolicy och juridisk information.Jag har tagit del av hur Spädbarnsfonden hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och i och med att klicka på knappen "Skicka" nedan, godkänner jag behandlingen.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett e-mail så svarar vi så fort vi kan! Varma hälsningar Spädbarnsfonden

Not readable? Change text.
0

Start typing and press Enter to search