fbpx

Öppen träff OBS NYTT DATUM: 8/12

 In Södermanland, Västmanland

Du som bor i Sörmland/Västmanland (eller i närliggande distrikt utan egen verksamhet) och har förlorat ett litet barn, under graviditeten, förlossningen eller senare, är välkommen på Spädbarnsfondens nästa träff torsdag 8 december kl. 18.30-20.30 (obs nytt datum). Vi träffas i Sensus lokaler i Eskilstuna. Det ligger vid Valhalla industriområde i korsningen Lagerkvistgatan/Rinmansgatan. Ingång från Lagerkvistgatan 2.

Det blir en öppen träff där vi träffas och pratar om våra saknade barn och om det som har hänt. Givetvis pratar var och en så mycket eller lite som man önskar. Ibland kan det kännas skönt att bara lyssna till andras upplevelser. Det har ingen betydelse om du nyligen mist ditt barn eller om det gått en tid – alla är lika välkomna. Av hänsyn till nydrabbade som ev. kan tycka att det är jobbigt att träffa barn, så är träffen syskonfri. (Gravida är välkomna.) Föreningen bjuder på fika.

**OBS! För att jag ska ha en chans att höra av mig om träffen av någon anledning skulle behöva ställas in, så vill jag att de som tänker komma meddelar mig, senast två dagar före men gärna så snart som möjligt. Om du anmäler dig men får förhinder är det bra om du meddelar det i så god tid det går. Träffarna är egentligen till för de som är medlemmar i Spädbarnsfonden, men det går jättebra att komma och prova hur det känns utan att man behöver bli medlem innan. Om du har frågor, om vägbeskrivning eller annat, så tveka inte att höra av dig. Anmälan till sodermanland@spadbarnsfonden.se eller via sms/samtal till 070-23 18 188.

Varmt välkommen,
önskar Lina, distriktssamordnare!

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: